Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Pijani mladić uzrokovao nesreću kod Virovitice, poginuo policajac

nesreća
Foto: ICV
1/6
12.12.2014.
u 23:57

Mladić (25) je Mercedesom pretjecao teretno vozilo i naletio na Hondu

Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala tri vozila, a koja se u 16.50 sati dogodila u Bačevcu kod Virovitice. Informativni centar Virovitica neslužbeno doznaje kako je poginuli policajac M. K.

Policija je izvijestila kako je do nesreće došlo kada je 25-godišnjak, pod utjecajem alkohola od 1.62 promila vozeći Mercedes virovitičkih registracija, pretjecao teretni automobil također virovitičkih registracija kojim je upravljao 52-godišnjak, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti po druge sudionike u prometu. U trenutku pretjecanja iz suprotnog je pravca naišla Honda Civic, također virovitičkih registracija, kojom je upravljao 30–godišnji vozač, te je došlo do udara u prednje desne strane oba automobila. Honda se zarotirala i bočnom stranom udarila u teretni automobil, koji je zatim skliznuo u odvodni kanal te se prevrnuo na krov.

Na mjestu događaja poginuo je 38-godišnji putnik iz Honde, a vozač je teže ozlijeđen. Vozač Mercedesa te vozač teretnjaka i njegov 24-godišnji putnik zadobili su tjelesne ozljede. Ostali vozači nisu bili pod utjecajem alkohola. Slijedi kaznena prijava.

>> Auto podletio pod teretnjak: Jedna osoba poginula, dvije teško ozlijeđene

>> Nesreća u Splitu: Pijani kapetan broda sa 1,36 promila udario u obalu

Komentara 14

VV
Vrazje Vjestice
08:07 13.12.2014.

za izazivanje nesreće sa smrtnim posljedicama, a pod utjecajem alkohola, trebalo bi mu suditi kao za ubojstvo s predumišljajem, pa kada bi desetak takvih idiota završilo na robijama po 10-15 godina, svi bi se malo zapitali isplati li im se sjedati pijan za volan.

TD
tassa.dvojka
12:24 13.12.2014.

a mali Bambo...inaće debilko...non stop pijan,bahat, treba završiti doživotno u buksi

CH
chemica
01:49 13.12.2014.

U kavez, među zvijeri. Ne može biti za bolje kada ga ni sve dosadašnje tragedije s alkosima za volanom nisu mogle spriječiti da vozi oblijan. Koja je to razina intelekta? Kao u amebe? Ma kuršum među oči da ne troši zrak nama normalnima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije