Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin kod Bjelovara

Mladić priveden zbog sumnje da je nožem u obiteljskoj kući ubio 40-godišnjaka

Krim policija: U dvoristu kuce u Ulici Republike pronadjeno tijelo mrtve 71-godisnje zene
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/2
09.10.2016.
u 19:50

Što je motiv ubojstva, za sada je nepoznanica, a nisu poznate ni okolnosti koje su dovele do tragedije

Muškarac (40) nađen je mrtav u subotu oko 23 sata u obiteljskoj kući u Gornjim Plavnicama kod Bjelovara, priopćila je policija. Budući da su na tijelu nađeni tragovi nasilne smrti, odmah se posumnjalo na ubojstvo pa su na mjesto događaja pozvani i forenzičari radi prikupljanja materijalnih tragova i dokaza, a o svemu je obaviješteno i Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru.

Kako se neslužbeno doznaje,tijekom dana na kriminalističko istraživanje priveden je 27-godišnjak zbog sumnje da je ubio 40-godišnjaka. Osumnjičeni mladić koji je, prema neslužbenim informacijama, otprije poznat policiji, trebao je biti doveden na ispitivanje u bjelovarsko tužiteljstvo. Nakon toga vjerojatno ga očekuje i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Bjelovaru radi određivanja istražnog zatvora.

Policija je  tijekom dana obavljala očevid u kući ubijenog 40-godišnjaka prikupljajući materijalne tragove koji bi joj trebali pomoći u slaganju mozaika zločina. Što je prethodilo zločinu, za sada nije poznato, iako je prema nekima svemu kumovao alkohol. Ni motiv ubojstva za sada nije poznat, a sumnja se da je 27-godišnjak 40-godišnjeg muškaraca ubio hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem.

>> Došli su mu u kuću naplatiti dug, pucao im je puškom M-48 u leđa i glavu, a potom je presudio i sebi

Ključne riječi

Komentara 1

OG
Oger
09:59 10.10.2016.

Hoce li proci jedan dan, a da se u ovoj zemlji ne desi ubojstvo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije