Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treća presuda

Mesaru iz Klane kraj Rijeke pet i pol godina zatvora zbog silovanja djevojke

'crna...zgb...29.04.2005 ilustracija za silovanje snimio:boris scitar'
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
23.03.2015.
u 22:00

Amelu Kasumoviću se prvi put sudilo u odsutnosti, a kad je nakon tri pol godine uhićen po tjeralici, zatražio je obnovu postupka

Amel Kasumović (35), mesar iz Klane kraj Rijeke, zbog silovanja djevojke 2005. godine u jednom riječkom stanu, po treći je put proglašen krivim i nepravomoćno osuđen na pet i pol godina zatvora. Kasumoviću se prvi put sudilo u odsutnosti, a kad je nakon tri pol godine uhićen po tjeralici, zatražio je obnovu postupka.

No, tu je presudu Vrhovni sud ukinuo pa mu se na Županijskom sudu u Rijeci sudilo ponovno. Kasumović je nakon izricanja presude vraćen u zatvor.

>> Silovatelju maloljetnice pet i pol godina zatvora

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije