Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U SPLITU

Mačetom i puškom prijetio sinovima da će ih ubiti pa zaključao i izudarao suprugu

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
06.10.2016.
u 09:32

Supruga je pala na pod i zadobila oguljotine kože lijevog lakta i lijevog koljena

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu je nakon provedenog istraživanja podiglo optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1954.) zbog udaranja supruge i prijetnje smrću sinu, objavio je DORH u ponedjeljak.

Okrivljeniku se stavlja na teret da je 18. srpnja u obiteljskoj kući na području Županije splitsko-dalmatinske, u vidno alkoholiziranom stanju bez ikakvog povoda, svom sinu (1996.) prijetio da će ga ubiti. Kada je okrivljenik iz konobe donio mačetu i nastavio prijetiti sinu da će ga ubiti, u tome ga je spriječio drugi sin (1979.) koji mu ju je oduzeo. Međutim, okrivljenik je odmah potom otišao u sobu i uzeo lovačku pušku te ju napunio streljivom pa je po povratku na kat zaprijetio sinovima riječima da će ih sve ubiti.

U daljnjem postupanju spriječili su ga supruga (1958.) i sin (1996.), no okrivljenika se tereti da je potom zaključao svoju suprugu u prizemlju kuće te fizički nasrnuo na nju i više ju puta udario u predjelu glave i tijela uslijed čega je pala na pod i zadobila oguljotine kože lijevog lakta i lijevog koljena.

U optužnici je predloženo da se prema okrivljeniku produlji mjera opreza obveze redovitog javljanja nadležnoj policijskoj postaji i zabrane uhođenja ili uznemiravanja žrtve do pravomoćnosti presude, koja je određena rješenjem Općinskog državnog odvjetništva od 20. srpnja 2016.

>> Veljko Marić pretukao suprugu Marijanu pa vraćen na dosluženje kazne u zatvor

Komentara 2

MN
mate.no
09:58 06.10.2016.

dakle prijetio sinovima punom puskom da ce ih ubit, a majku im izmlatio maltene pred njima i dobio je redovito javljanje u policijskoj postaji dok se slucaj ne baci na sud mozda nakon nekih 2 godine jel? Jesmo jaki na zakonu...katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije