Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se

Jeste li ga vidjeli? Opljačkao je banku u Višnjanu 18. prosinca

razbojnik višnjan
Foto: PU Istarska
1/2
23.12.2013.
u 12:45

Istarska policija moli sve koji znaju išta o počinitelju sa slike, koji je u Istarskoj kreditnoj banci u Višnjanu pucao u zaštitara i ranio ga u ruku, da se jave na broj 192 ili u Policijsku postaju Poreč.

Istarska policija i dalje intenzivno traga za nepoznatim razbojnikom koji je u srijedu, 18. prosinca, oko 13.30 sati upao u poslovnicu Istarske kreditne banke u središtu Višnjana i pucao u zaštitara labinske Sigurnosti, 47-godišnjeg Cristiana Cossetta, pri čemu ga je ranio u ruku.

Pozivaju građane koji prepoznaju muškarca s fotografije ili imaju korisne informacije o događaju da se jave na broj 192 ili u Policijsku postaju Poreč. Razbojnik je nakon pljačke pobjegao u ukradenom automobilu koji je iste večeri pronađen na području Pazina.

Prijavljen je zbog pokušaja ubojstva zaštitara i dvaju razbojništava – pljačke banke i nasilnog oduzimanja automobila od 41-godišnjeg muškarca kojemu je prijeteći oružjem oteo VW Caddy i pobjegao nakon pljačke.

Izgubio dio novca: Razbojnik ranio zaštitara banke, ukrao auto i pobjegao

Komentara 2

NE
Nepokolebljiv
14:53 23.12.2013.

Fotografija od velike pomoci! Jedino se vidi da nije boskarin a mogao bi biti sve drugo pa i mali zeleni. Mogli su mu preko lica povuci jos i crnu liniju!

LA
lakočemo
21:18 03.08.2015.

to je nona fume

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije