Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provala

Iz zadarskog Zavoda za javno zdravstvo ukradena oprema vrijedna 200.000 kuna

Policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
13.04.2015.
u 21:46

Ukradene su mikroskopi, vage, epruvete... Sve se zbilo još krajem veljače, a policija koja tada nije izvjestila o krađi, još uvijek traga za počiniteljima

U podrumske prostorije zadarskog Zavoda za javno zdravstvo provalili su nepoznati lopovi i ukrali laboratorijsku opremu vrijednu preko 200.000 kuna. Ukradene su mikroskopi, vage, epruvete... Sve se zbilo još krajem veljače, a policija koja tada nije izvjestila o krađi, još uvijek traga za počiniteljima.

Policija nije potvrdila da su ukradene i neke kemikalije, kao ni špekualcije da je riječ o provali u svrhu proizvodnje droga.

>> Pod okriljem noći u Zagrebu ukrao Porsche vrijedan 150.000 kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije