Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE ODGOĐENO

Sanaderu dijagnosticiran karcinom prostate, danas bi trebao na operaciju

Ivo Sanader
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
18.10.2016.
u 10:17

Sanader će u bolnici morati provesti sljedećih deset dana, a još barem dva mjeseca nakon toga bit će raspravno nesposoban

Suđenje za aferu Fimi media ni danas nije nastavljeno na zagrebačkom Županijskom sudu. Razlog tome je teško zdravstveno stanje bivšeg premijera Ive Sanadera. Kako je kazao vještak, koji je vještačio Sanaderovu medicinsku dokumentaciju, Sanader je u ponedjeljak primljen u bolnicu radi operacije, a dijagnosticiran mu je karcinom prostate.

Bivši premijer trebao bi biti operiran tijekom današnjeg dana, nakon čega će, kazao je vještak, u bolnici morati provesti sljedećih deset dana, a još barem dva mjeseca nakon toga bit će raspravno nesposoban. Zbog toga je Irena Kvaternik, predsjednica sudskog vijeća, sljedeću raspravu o aferi Fimi media zakazala za 21. prosinca, kada bi se trebalo znati kakvo je Sanaderovo zdravstveno stanje te je li on sposoban za suđenje. 

U aferi Fimi media USKOK tereti Sanadera i ostale, uključujući i HDZ, za izvlačenje novca iz državnih poduzeća kako bi se financirali stranački crni fondovi. Riječ je o ponovljenom suđenju jer je prvu osuđujuću presudu ukinuo Vrhovni sud.

>> Hit – auto koji je Ivu Sanadera ispratio u Remetinec

>> Barišić i Nevenka Jurak: Ne želimo svjedočiti jer bismo sebe mogli izvrgnuti kaznenom progonu

Komentara 41

ST
strsljen2013
11:05 18.10.2016.

Sve lopine bez obzira na boju stranke kad završe u zatvoru odjednom obole, imaju zdravstvene probleme probleme, ne mogu se sunčati itd. Ali sve su to imali i dok su krali pa im nije smetalo zašto bi im to sada u zatvoru smetalo i moralo se prema njima biti huma a dobivaju besplatno zdravstvo od ljudi koje su pokrali.

Avatar anlaser
anlaser
11:15 18.10.2016.

Neće taj nikad u zatvor.Sudiće mu se dok ga hadeze ne oslobodi zbog nedostatka dokaza jer će svi svjedoci obolit od amnezije.

DU
Deleted user
11:20 18.10.2016.

Tlak, šećer, prostata... tko u njegovim godinama nema te probleme ako ih nema mogu se pravdati na sto načina. Za suca dovoljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije