Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća kod v. gorice

Ivan prvi pomogao pilotu: Avion se raspuknuo na tri komada!

pad miga
Foto: Snimio čitatelj
1/23
05.08.2014.
u 16:52

Ubrzo je stigla hitna pomoć i vatrogasci, a u sekundi se iznad mene stvorio i vojni helikopter, ispričao je za Večernji list Avni Zenuni vidno potresen.

- Grunulo je jače nego kad se probije zvučni zid. Avion se raspuknuo na tri komada, kaže Ivan Klafurić koji je prvi priskočio u pomoć pilotu.

- Bio sam 500-tinjak metara od mjesta gdje se srušio MIG. Čuo sam jaki zvuk i odjednom je nešto udarilo u zemlju i pojavio se dim, kazao je za Večernji list Avni Zenuni koji je bio u mjestu Lomnica gdje je i pao MIG.

- U početku sam mislio da je potres, a kada sam vidio dim, mislio sam da su nas napali svemirci... Brzo sam se pribrao i vidio da je zapravo pao MIG koji je u tim trenucima nadlijetao Lomnicu sudjelovavši u proslavi Dana Oluje. Ubrzo je stigla hitna pomoć i vatrogasci, a u sekundi se iznad mene stvorio i vojni helikopter, ispričao je za Večernji list Avni Zenuni vidno potresen.

- Avion je letio iznad kuće, iznad njega je bio veliki plamen. Odjednom su komadi aviona počeli letjeti. Potom sam vidio da je izletio bijeli padobran. Potom se vidjela velika buktinja - kazao je očevidac događaja i potvrdio da je MIG gorio dok je slijetao.

Čitateljica M.Š javila nam se iz Gradića:

- Stanujem u Gradićima i bila sam vani kad je MIG prelijetao točno iznad Dalmatinske ulice. Čula se eksplozija i vatra je krenula iz stražnjeg djela MIG-a. Letjeli su sporo par krugova pa mi nije jasno kako se to dogodilo. Mislila sam da će uspjeti sletjeti na aerodrom. Hvala Bogu da je pilot preživio - ispričala je čitateljica.

>>Srušio se MIG-21 u blizini Velike Gorice. Pilot uspio skočiti!

>>MIG koji se danas srušio uopće nije smio letjeti!

>>Ovo je MIG-21 koji se srušio u polje kod Lomnice

>>Legendarni pilot Ivan Selak čudom spasio MIG i život

Komentara 32

IV
ivotoro
16:20 05.08.2014.

Milanoviću i Kontramanoviću ostavka, dosta vas je više!

DU
Deleted user
15:58 05.08.2014.

U civiliziranim demokratskim društvima, ministar obrane smjenjuje načelnika glavnog stožera zatim daje neopozivu ostavku, vrhovni zapovjednik OS daje mandat na raspolaganje, a DORH podiže optužnicu protiv onoga tko je ugovorio remont u Ukrajini.

GO
gOOgLer
17:00 05.08.2014.

Ministre Kotormanoviću letenje u migovima kojima su istekli resursi prije dvije godine povlači vašu odgovornost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije