Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznuda u Zagrebu

Francuza prisilili da striptizetama plati dvije boce šampanjca za 16.500 kuna

Striptizeta
Foto: Ilustracija/ Thinkstock
10.02.2015.
u 12:10

Iz straha je izvadio karticu i predao je 27-godišnjaku te je zatim u tri navrata unosio PIN, a trojac mu je rekao kako ni u jednom od tri navrata transakcija nije prošla, što je bila laž

Posjet striptiz-klubu u centru Zagreba prošlog utorka stajala je 32-godišnjeg Francuza popriličnih 16.150 kuna, i to nakon što su trojica muškaraca od njega zatražila da plati dvije boce šampanjca koje su prethodno naručile dvije zaposlenice kluba.

Račun u klubu u kojemu jedno malo pivo stoji 68 kuna, za te dvije boce šampanjca iznosio je čak 8.750 kuna. Francuz je trojcu jasno dao do znanja kako taj iznos ne namjerava platiti, a kada je na izlasku iz kluba od konobara zatražio račun i počeo negodovati jer su na računu uz pića koja je popio bile i dvije sporne boce šampanjca E. M. (27), D. B. (23) i N. T. (31) počeli su ga naguravati inzistirajući da plati račun.

Iz straha je izvadio karticu i predao je 27-godišnjaku te je zatim u tri navrata unosio PIN, a trojac mu je rekao kako ni u jednom od tri navrata transakcija nije prošla te su mu zaprijetili da odmah ode do bankomata i podigne maksimalni iznos koji može – 2.000 kuna. Poslušao ih je i predao navedeni iznos, a drugo jutro nemalo se iznenadio kada je saznao da su sve tri transakcije koje je obavio u klubu prošle pa mu je s računa na taj način skinuto 14.150 kuna. Sve je prijavio policiji, koja je počinitelje ubrzo pronašla i privela te svu trojicu kazneno prijavila zbog iznude.

>> Zamaskiran upao u klub ‘Princess’ i ispalio pet hitaca

Komentara 44

R0
R00kie
12:50 10.02.2015.

pa taj klub je svaki mjesec u novinama sa istom pricom...policajci su cudno sutljivi kad se o tom klemmovom klubu radi hehehe

DU
Deleted user
12:40 10.02.2015.

to je europski zagreb, priča kao iz neke afričke prašumske prijestolnice gdje su domoroci zaskočili safari-turista. zagreb više nema nijedan, niti jedan jedini noćni klub u koji dolaze obični ljudi, koji se ne bave kriminalom i nisu uvezani s krim-političarimaima - jer takvi jednostavno nemaju novca da ikamo izlaze i "zalaze".

TV
tvrdapixa
15:00 10.02.2015.

Baš me zanima hoće li nas tisak i nadalje informirati o daljnjem tijeku stvari. Hoče li nas izvjestiti o indentitetu tih podzemnih heroja i koje je sankcije država poduzela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije