Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukim slučajem u središtu Zagreba izbjegnuta tragedija

Zamaskiran upao u klub ‘Princess’ i ispalio pet hitaca

klub princess
Renato Branđolica
14.12.2009.
u 18:41

U klubu su se zatekla četvorica konobara te šest plesačica i hostesa i samo srećom nitko nije stradao.

Noćni striptiz-klub Princess u Hebrangovoj, poznat po visokim cijenama pića i s time vezanim incidentima, ponovno je predmet policijske istrage. Danas u 3.45 sati, dok su u klubu bili samo zaposlenici, nepoznati je muškarac ušao s fantomkom na glavi i bez ijedne riječi počeo pucati iz pištolja.

“Prijeti mi konkurencija”
Ispalio je ukupno pet hitaca, najvjerojatnije iz malokalibarskoga pištolja, i to prema separeu i šanku, a potom se dao u bijeg. Iako su u klubu bila četiri konobara te šest plesačica i hostesa, nitko nije stradao.

– Stalno primam prijetnje i prijavljujem ih, no ništa. Ne prijete mi nezadovoljni gosti nego konkurencija koja bi rado preuzela klub, no ne znaju da ne poslujemo dobro.

– Otkad radimo i u Zagrebu imao sam mnogo racija, dolazile su različite inspekcije, no nisu pronašli ni jednu nepravilnost u poslovanju jer da jesu, davno bih morao zatvoriti klub – objasnio nam je vlasnik Princessa Anton Dobra.

Gosti su njegove konobare nekoliko puta prijavljivali zbog iznuda i protupravnih naplata, a u lipnju je dvojici bivših konobara izrečena kazna od deset mjeseci zatvora, uvjetno na tri godine. Anton Dobra i sam je u srpnju bio meta nepoznata počinitelja koji mu je ostavio bombu pod automobilom i to mu javio SMS-om.

Posljednji incident u Princessu zbio se u rujnu kada je 29-godišnji Amerikanac popio piće s nepoznatom djevojkom, platio ga, no konobar mu je nakon toga rekao da duguje još nekoliko tisuća kuna.

Prijetnje Amerikancu
Kazao je Amerikancu da krene s njime u stražnju prostoriju u kojoj su mu neki muškarci prijetili pištoljem. Kako je poslije ispričao, dao im je sve što je imao. Cijene u tom klubu jasno su istaknute, no problemi se događaju, objasnio je Dobra, pred jutro kada gost shvati da neće biti “druženja“ s damom pa, nakon nekoliko boca šampanjca Dom Perignon (5000 kuna), izvadi 200 kuna. – To su pojedinci. Imamo mi i goste koji ne prave probleme – kazao je.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
04:28 15.12.2009.

Ne,nisam \" promašija \",da sam tija ,pogodija bi,a u stvari sam tija upozorit

DA
damocles
00:54 15.12.2009.

steta sto je promasija

KI
kiseljali
18:28 15.12.2009.

triba si i\' poli\' i spali\' s benzinom, to leglo zla, pljačke i otimačine.. nit je gazda normalan nit su radnici, sve i\' triba upokojit i baci\' u jamu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije