Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Emir u subotu izlazi iz bolnice, kći poginule povukla se i moli za mir

emir
Foto: SBPLUS
17.10.2014.
u 11:15

Glumcu nije drago da ga okrivljuju za nesreću prije nego što je policija završila posao. Kaže, ako se dokaže da je kriv, odgovarat će

Bosanskohercegovačko-hrvatski glumac Emir Hadžihafizbegović još je u šoku zbog prometne nesreće koja se u nedjelju navečer dogodila na autocesti A3 u Bročicama kod Novske i u kojoj je automobilom usmrtio 63-godišnju Anicu Kuduz. Za razliku od psihičkog, fizičko stanje mu se nakon operacije slomljene desne nadlaktice i napuknuća lumbalnog dijela kralježnice, koji prema riječima neurokirurga treba učvrstiti, poboljšalo i postupno se oporavlja.

– Zdravstveno stanje gospodina Hadžihafizbegovića je stabilno. Uspješno se oporavlja i u subotu bit će pušten kući – rekao je dr. Ferid Latić, šef kirurgije u Općoj bolnici dr. Josipa Benčevića, na čiju je inicijativu poznati glumac i premješten iz Nove Gradiške u Slavonski Brod.

U teškom je psihičkom stanju i Lana Kuduz, kći pokojne Anice Kuduz, koja je također sudjelovala u nesreći.

Tugujemo i vrlo smo potreseni, Lana ne želi davati izjave o tragičnom događaju – rekao nam je muškarac koji se javio na njezin mobitel.

Pokušali smo stupiti u kontakt i s glumčevom suprugom Aidom, koja je s njim u Brodu, ali u bolnici nam to, na njegov izričit zahtjev, nisu dopustili. Kažu da je u intervjuu koji je u srijedu dao lokalnom portalu rekao sve što mu je na duši. Glumac, kojemu je lani kao građaninu od interesa za Republiku Hrvatsku dodijeljeno i hrvatsko državljanstvo, nije zadovoljan načinom na koji su neki mediji izvještavali o nesreći. Uz isticanje da je njemu i njegovoj obitelji sada potreban mir, u bolnici su potvrdili da ga ne žele dodatno opterećivati.

– Neki su mediji našeg pacijenta unaprijed proglasili krivim, iako istraga nije završena. On izražava najdublju sućut obitelji pokojnice i odgovarat će na sudu utvrdi li se da je kriv za nesreću, ali nije u redu unaprijed ga osuđivati – kažu u bolnici.

>>Nakon nesreće, Emir Hadžihafizbegović završio na operaciji ruke

>>Emir Hadžihafizbegović shrvan: Želim se sresti s obitelji Kuduz

>>U listopadu na A3 poginuli Toše i Dolores, Hadžihafizbegović doživio nesreću

Komentara 11

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
12:07 17.10.2014.

E moj Emire pitaš se jesi li kriv. Izgleda svima osim tebi je to jasno. Glumac glumi i u privatnom životu zar ne?

CA
canon60
11:56 17.10.2014.

Nigdje nisam procitao da li su osobe koje su mijenjale gumu nosile fluorescentne prsluke koji su obavezni ako se izlazi iz auta na autocesti.

XA
xaron
20:02 17.10.2014.

Tko plaća troškove liječenja ovog Bosanca ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije