Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u vinkovcima

Mladić BMW-om naletio na 10-godišnjaka, dječak umro u bolnici

policijski auto
Foto: ilustracija
12.04.2015.
u 08:55

Vozač BMW-a (26) nije bio pod utjecajem alkohola

Desetogodišnji dječak preminuo je nakon što je na njega jučer u Vinkovcima naletio automobil, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Nesreća se dogodila oko 16.30 sati u Ulici Vladimira Gortana kada je 26-godišnjak BMW-om vinkovačkih registarskih oznaka udario u dječaka koji je prelazio kolnik. Dijete je odmah prevezeno u vinkovačku bolnicu gdje je tijekom noći i preminulo.

Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, priopćila je policija.

>> Vozio ženu na porod u bolnicu pa BMW-om usmrtio studenta

>> U naletu automobila teško ozlijeđeno dijete (8)

Komentara 23

DU
Deleted user
12:01 12.04.2015.

U pomanjkanju informacija svi imaju neku svoju varijantu. Moja je: mladi vozač i BMW.

Avatar future Gohan
future Gohan
09:58 12.04.2015.

Osude ne mogu pasti jer ne znamo brzinu ali niti razlog zašto je djete bilo na ulici, pitanja su otvorena. No svatsko tko sjeda za volan mora znati da je to kocka, iz svakog zavoja može biti auto u kvaru, traktor, starja osovba koja prolazi cestu, životinja, itd, itd.... puno je toga, ali život je samo jedan, samo jedan...

AS
antun sklepic
11:15 12.04.2015.

a gdje nam je nestala svambo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije