Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novska

Cijelu noć krao automobile po uzoru na igricu 'GTA'

GTA
Foto: Youtube Screenshot
03.11.2014.
u 13:39

Uživio se u ulogu glavnog lika u igri. Noć je tek pala, a odbrojavanje u njegovoj glavi tek je počelo

Mladić (20) ispio je u subotu navečer u Novskoj svoje zadnje piće. Pijan i prehrabar stajao je ispred kafića Ferrari. Oči su mu zasjale kad je ugledao vlasnikov srebrni Jeep Cherokee. Bez previše razmišljanja ušao je u njega, stisnuo gas i krenuo u svoj mahniti pohod Hrvatskom, javljaju 24 sata.

Inspiraciju za krađu automobila, saznali smo, našao je u videoigri “Grand Theft Auto” (GTA), u kojoj je glavni cilj krasti aute i bježati od policije. Uživio se u ulogu glavnog lika u igri. Noć je tek pala, a odbrojavanje u njegovoj glavi tek je počelo.

Za to vrijeme izbezumljeni vlasnik Jeepa odmah je pozvao policiju, koja je krenula u potjeru. No Jeep je zakazao na obližnjem brdu u Ilovi kraj Kutine. Zakuhao mu je motor. No to mladoga kradljivca nije obeshrabrilo. Nekoliko minuta kasnije već je sjedio u Audiju 80. Ukrao ga je iz nekog dvorišta. U automobilu je bilo samo tri litre goriva. Dovoljno da se doveze tek do susjednog Međurića. “Što je, tu je”, pomislio je mladić, okrenuo se oko sebe, a za oko mu je zapeo zlatni Hyundai Accent. Njime je krenuo na sjever. Htio je napustiti županiju.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> 'Upali su nam u kuću, vezali roditelje pa oteli 300.000 kuna i auto'

Komentara 1

MI
mickeyzg
15:22 03.11.2014.

Bolje da se uživio u GTA nego u CoD, pa pobio pola Moslavine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije