Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTIO PROĆI BLOKADU

Prešao policajcu autom preko stopala, osumnjičen za pokušaj ubojstva

policija
Foto: ilustracija
22.07.2015.
u 10:27

Oštećeni policijski službenik zadobio je lakše tjelesne ozljede

Šibenska policija uhitila je 62-godišnjaka osumnjičenog za teško ubojstvo u pokušaju policajca. – On je prekjučer oko 17.20 sati na blokadnom punktu u mjestu Drage uspostavljenom zbog prethodnog izbijanja požara radi zatvaranja cestovnog prometa policijskih službenika zaustavljen uz objašnjenje da ne može proći zbog zatvaranja ceste. No, pokušao je proći blokadni punkt kako bi otišao u svoje polje, pri čemu se oglušio na zapovijed oštećenog policijskog službenika i u naletu vozilom, koje je policijski službenik uspio djelomično izbjeći prednjim kotačima istome prešao preko stopala – istakli su iz šibenske policije te dodali da je policajac pritom osumnjičenog pokušao tjelesnom snagom zaustaviti uhvativši ga rukom kroz otvoreni prozor i ponavljajući zapovijedi da se zaustavi.

– Na to se osumnjičeni ponovno oglušio ubrzavajući vozilo i nastavljajući vožnju, nakon čega su ga policijski službenici sustigli i zaustavili. Oštećeni policijski službenik je ovom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede – istakli su iz policije.  

>> Tri ozlijeđena policajca, 12 uhićenih: 'Još je dobro završilo! Moglo je biti svašta'

>> Pomahnitali Estonac vilama pokušao ubiti carinika i policajca. Okršaj snimio i objavio

Komentara 10

Avatar gecdra
gecdra
14:03 22.07.2015.

Strgal je milicajcu sva tri prsta na nozi.

CE
cenzura
11:26 22.07.2015.

Čovijek u očaju krenuo spašavati svoju imovinu a ovaj ga na silu pokušavao zaustaviti! "Pokušaj ubojstva"???? Dajte, molim vas, uhvatite se pravog posla, otkrijte podmetače požara, dilere droge, crtače svastika a ostavite narod na miru. Ako je cesta zatvorena, dovoljan je prometni znak pa tko a ignorira dovodi se u opasnost na vlastitu odgovornost a ne na ovaj način. Niju tu ni policajac kriv nego onaj tko mu je to zapovjedio!

SO
Sos
11:21 22.07.2015.

Kao prvo policajac je sprecavao covjeka u obrani svoje imovine od pozara ako je sve izgorilo neka on osobno plati stetu ili MUP koji stoji iza njega ciji je zaposlenik kao drugo on je sam letio coviku pred auto nije ga ovaj jurio toliko o cinjenicama i pravdi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije