Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka o žalbama u ponedjeljak

Braća Mamić ponudila 7 milijuna kuna jamčevine

Mamić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
10.07.2015.
u 15:23

Što se se tiče poreznika Milana Pernara, kojem je također određen istražni zatvor, on žalbu na tu odluku nije podnio

Izvanraspravno vijeće Zagrebačkog županijskog suda u ponedjeljak će odlučivati o žalbama obrana Zdravka i Zorana Mamića te Damira Vrbanovića na odluku o istražnom zatvoru.

Zdravko Mamić koji je prilikom pritvaranja nudio jamčevinu od 20 milijuna kuna u vidu kuće koja je pod hipotekom sada je dao novu ponudu. Nudi 5 milijuna kuna, a njegov brat Zoran dva. Već prije Damir Vrbanović je kao jamčevinu za obranu sa slobode ponudio pola milijuna kuna. Vrbanoviću i Zoranu Mamiću istražni zatvor je određen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, a Zdravku Mamiću, osim mogućeg utjecaja na svjedoke, i zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Što se se tiče poreznika Milana Pernara, kojem je također određen istražni zatvor, on žalbu na tu odluku nije podnio.

>> Modrić podizao novac, a Mamići ga raspoređivali na svoje račune

Komentara 16

Avatar mama mia
mama mia
08:51 11.07.2015.

Precjednica ce urgirat za svog darovatelja love za kampanju kod Bozanica ovaj ce izmolit nekoliko ocenaša i decki su vani

Avatar Getrib
Getrib
19:41 11.07.2015.

Ako je istina da je dokumentaciju pospremio na više mjesta i to prije akcije pretresa, izlazak iz pritvora uz jamčevinu bila bi farsa istražnih organa.

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
15:53 10.07.2015.

Obzirom da mu je Turudić kućni prijatelj uopće ne sumljamo u ishod ovog postupka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije