Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
branici bili sušteni

Vlak mu udario auto, a on nastavio vožnju

željeznica,vlak
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
17.02.2015.
u 13:10

Muškarac (80) iz Popovače nije vozio pod utjecajem alkohola

Neobična nesreća, koja je srećom, prošla bez ozlijeđenih osoba dogodila se jučer u Popovači. Naime, u 16.24 sati, na prijelazu ceste preko željezničke pruge u Sisačkoj ulici u Popovači 80-godišnji vozač osobnog automobila kutinskih registracija dolaskom do pružnog prijelaza nije se zaustavio, iako je uređaj za zatvaranje prometa bio spušten.

Tom je prilikom vjetrobranskim staklom udario u spušteni polubranik i nastavio vožnju, nakon čega je u zadnji desni bočni dio njegovog automobila udarila lokomotiva. Nakon udarca 80-godišnjak se bez zaustavljanja odvezao dalje, ali je ubrzo pronađen i alkotestiran te je utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola. Vlak je nastavio vožnju do Željezničkog kolodvora u Kutini gdje je izvršen očevid te su utvrđene samo strugotine na vlaku, kao i na osobnom automobilu.

Vozač automobila će biti prekršajno prijavljen po Zakonu i sigurnosti prometa na cestama.

>>Slupao automobil vrijedan više od 10 milijuna kuna koji nije bio njegov

 

Komentara 2

OB
ObrenM
16:49 17.02.2015.

Taj treba imati pratnju za kretanje,a kamoli mu dozvoliti,da ugrozava sudionike u prometu.

DU
Deleted user
17:08 17.02.2015.

Taj čovjek ili ne vidi ili ne čuje dobro. Tko mu je dopustio da smije voziti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije