Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kiropraktičar

Ante Pavlović ipak mora iza rešetaka

Ante Pavlović
Foto: Anto Magzan/Pixsell
19.11.2014.
u 20:43

Sudac istrage u subotu odlučio da se kontroverzni kiropraktičar brani sa slobode, a DORH se žalio

Ako već nije, kiropraktičar Ante Pavlović bi uskoro trebao biti uhićen i sproveden u istražni zatvor u Karlovcu. Županijski sud je prihvatio žalbu Državnog odvjetništva na subotnje rješenje suca istrage, donesenog nakon saslušanja, da se Pavlović, osumnjičen za zlostavljanje 12­- godišnjeg djeteta, brani sa slobode.

– Izvanraspravno vijeće preinačilo je pobijano rješenje i protiv osumnjičenika je određen istražni zatvor u trajanju od 30 dana koji počinje teći od dana njegova uhićenja te je odluka pismeno izrađena i otpremljena strankama – kaže predsjednik Županijskog suda u Karlovcu Ivan Perković.

U međuvremenu ODO potvrđuje da je istraga proširena i na članove obitelji, prvenstveno oca, koji su odveli dijete na „liječenje“. Sporna je „terapija" iz kolovoza kada je, navodno, od 12­- godišnjaka tražio da skine hlače i pokaže spolovilo, a potom mu na silu skidao odjeću udarajući ga po leđima i glavi. Pavlović se sumnjiči i da je dijete udario bičem po stražnjici i desnom obrazu. „Terapiju“ je snimao i objavio je snimku.

>> Ante Pavlović saslušan pa pušten da se brani sa slobode

Komentara 8

Avatar Žune
Žune
03:43 20.11.2014.

Trebalo bi tog luđosa zatvorit u kavez sa Šešeljem pa nek ga liječi.

CO
coolman
22:24 19.11.2014.

Ma koji kiropraktičar? Psihopata opasan za okolinu!!

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
20:50 19.11.2014.

Što je sa roditeljima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije