Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atleticu Superkup

Chapecoense ostao bez naslova

Foto: Reuters
11.05.2017.
u 11:50

Chapecoense je stigao u Medellin šest mjeseci nakon što je u studenome prošle godine u blizini toga grada u padu zrakoplova poginula gotovo čitava momčad

Nogometaši kolumbijskog Atletico Nacionala iz Medellina osvojili su južnoamerički Superkup nakon što su u uzvratnoj utakmici na svom terenu svladali brazilski Chapecoense sa 4:1 i tako nadoknadili 1:2 poraz iz prve utakmice.

Chapecoense je stigao u Medellin šest mjeseci nakon što je u studenome prošle godine u blizini toga grada u padu zrakoplova poginula gotovo čitava momčad toga kluba kada je putovala na utakmicu finala Copa Sudamericane.

Po dva gola za Atletico postigli su Andres Ibarguen i Dayro Moreno, dok je počasni gol za Chapecoense postigao Tulio Melo osam minuta prije kraja utakmice. 

1/6

- Atletico je brzo poveo i to je usmjerilo utakmicu u njegovu korist. Imali smo šanse kod 2:0 koje nismo iskoristili, a onda su oni zabili treći i četvrti gol. No, mi smo još uvijek u fazi rekonstrukcije momčadi, sezona je tek počela - kazao je trener Chapecoensea Vagner Mancini nakon utakmice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?