Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Gauči do pobjede iz sumnjivog jedanaesterca, Paulinho je zabio hat-trick u pobjedi Brazila

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
24.03.2017.
u 09:39

Brazil je neokrznuto prošao teško gostovanje u Montevideu. Titeovi izabranici pobijedili su Urugvaj sa 4:1 i napravili još jedan korak bliže Rusiji

U 13. kolu južnoameričkih kvalifikacija za SP u Buenos Airesu je Argentina pobijedila Čile sa 1:0. Strijelac za gauče u 16. minuti bio je Lionel Messi iz jedanaesterca.

Čileanci su se žalili na kazneni udarac, a snimka otkriva da je Angel di Maria olako pao nakon sudara s čileanskim braničem.

Brazil je neokrznuto prošao teško gostovanje u Montevideu. Titeovi izabranici pobijedili su Urugvaj sa 4:1 i napravili još jedan korak bliže Rusiji. U 9. minuti Cavani je zabio za Urugvaj i činilo se da domaćin sve konce drži u svojim rukama.

No Brazilci su bili sve opasniji, devet minuta kasnije su izjednačili, a u nastavku su i preokrenuli rezultat. Paulinho je zabio hat-trick (18., 51. i 90.+2), a mrežu je zatresao i Neymar (74.).

Paragvaj je u Asunciónu nadigrao Ekvador sa 2:1. Strijelci za domaćina bio je Valdez (12.) i Alonso (65.), a poraz je ublažio Caicedo (70.) iz jedanaesterca.

U Maturíni Venezuela i Peru igrali su 2:2. Svakoj reprezentaciji pripalo je po jedno poluvrijeme. Venezuela je do odmora vodila sa 2:0 (Villanueva 23. i Otero 40.), a Peru je do izjednačenja došao u prvih dvadeset minuta nastavka (Carrillo 46. i Guerrero 65.).

Kolumbija je pobijedila Boliviju sa 1:0, a strijelac je u 83. minuti bio James Rodriguez. Prije toga mu je vratar Carlos Lampe obranio jedanaesterac.

>>Živuća legenda: Buffon će protiv Albanije odigrati 1000. utakmicu u karijeri!

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije