Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.04.2010. u 12:00

Ivića Pašalića zbog sklapanja štetnog ugovora. Ako ga brat i ne smjesti u zatvor, mogao bi ga vratiti u Zatvorsku bolnicu gdje je Ivić radio kao ravnatelj prije ulaska u politiku i građevinarstvo.

Ivić Pašalić, Tuđmanov ‘dečko koji obećava’, nakon političke marginalizacije upustio se u poduzetničke vode. Uz pomoć golemog bankarskog kredita podigao je stambeno naselje u Odri, ali je prodaja stanova podbacila zbog krize što je dovelo do teškoća u odnosima s bankom. Nevolja nikada ne dolazi sama, pa je prema pisanju Nacionala, poslovni krah doveo i do sukoba s bratom Zdravkom, koji je čak podnio kaznenu prijavu protiv

Ivića Pašalića zbog sklapanja štetnog ugovora. Ako ga brat i ne smjesti u zatvor, mogao bi ga vratiti u Zatvorsku bolnicu gdje je Ivić radio kao ravnatelj prije ulaska u politiku i građevinarstvo.

Prvomajski grah narušava prirodne procese na Krki

Željko Bulat, ravnatelj NP Krka odlučio je stati na kraj tradicionalnoj proslavi Praznika rada kraj Roškog slapa gdje su se svake godine tisuće Šibenčana okupljale oko lonca s besplatnim sindikalnim grahom i kobasicama. Bulat je prvomajsko okupljanje nazvao ‘narušavanjem prirodnih procesa’, pa će ljubitelji graha ubuduće morati platiti ulaznicu od dvadeset kuna što će prorijediti broj posjetitelja i spasiti prirodne procese u NP Krka. Bulat treba zabraniti i turizam jer narušava prirodne procese.

Kerum nehotično povećao broj nezaposlenih u Splitu

Željko Kerum povećao je broj nezaposlenih u Splitu odlukom da im podijeli ‘uskrsnice’. Petsto kuna bilo je dovoljan razlog da se mnogi prijave na zavod za zapošljavanje i podignu Kerumov dar.

Zdravku Mamiću je Zagreb u srcu, a zmija u džepu


Ivo Čović, šef ZG holdinga ne uspijeva uvjeriti Zdravka Mamića da zbog lošeg financijskog stanja u Holdingu otpiše dio duga koji treba isplatiti Dinamu kao naknadu za nošenje natpisa ‘Zagreb u srcu’ na dresovima. Mamić ne pristaje na otpis duga jer odavno nije uspio prodati ulaznicu za Maksimir, a treba živjeti. Kako da napuni spremnik goriva za svoj novi Bentley vrijedan preko dva milijuna kuna ako mu Čović nešto ne iskešira?

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
23:21 28.04.2010.

Uskok uskače samo kad mu šefovi ( čitaj stranka na vlasti ) narede.

UR
uravnotezenost
13:07 28.04.2010.

Osveta nije ono što inače prakticiram ali u ime pravednosti Ivić Pašalić zaslužuje da bude uklonjen iz svih svera hrvatskog života te pravedno kažnjenza sva nedjela koja su nastala njegovim činjenjem ili nečinjenjem.On je vrh zla koje još uvijek na tim osnovama neda Hrvatskoj da ide naprijed.Još je puno onih koji nastvaljaju njegovu politiku ili su se pritajili.Svi su u HDZ-u ali ni ostale stranke njisu imune na taj šljam u svojim redovima.Gdje ste pravični Hrvati da prekinete ovu traumu?

OB
-obrisani-
14:30 28.04.2010.

@ uravnoteženost Nemaoj tako đonom na čovjeka. Zar ne vidiš da je zemlja u krizi i da je stručni kadar neophodan. Njega treba uputiti na Gornji Grad upomoč Škegri da zajedničkim snagama završe ono što su počeli poslijeratnih godina. Ups, hik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?