Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.08.2013. u 12:00

Radimir Čačić, najpoznatiji zatvorenik Valture, „ozbiljno se promijenio“ otkako je u zatvoru, uvjerava nas tjednik Express.

Radimir Čačić, najpoznatiji zatvorenik Valture, „ozbiljno se promijenio“ otkako je u zatvoru, uvjerava nas tjednik Express. Bivši prvi potpredsjednik Vlade ne uživa nikakve pogodnosti, radi u knjižnici, hrani se u zatvorskom restoranu, skinuo je 7 kilograma, a u slobodno vrijeme šeta, vježba i čita. No Čačić ne bi bio Čačić da od uprave zatvora nije tražio da mu se dopuste – palice za golf. Kako u krugu zatvora nema igrališta s rupama, maštoviti zatvorenik naumio je postaviti mrežu u koju bi ispucavao loptice. Nije se on nimalo promijenio.

Kosor želi da mediji prate i ljubavnice političara

Jadranka Kosor, bivša premijerka, nedavno se našalila na Twitteru napisavši kako u Ustav treba ugraditi zabranu političarima (osobito demokršćanima) koji su u braku da imaju ljubavnice. Pitanje izvanbračnih izleta ponovno je problematizirala u vrlo otvorenom razgovoru za Večernji gdje se založila da hrvatski mediji pišu o ljubavnicama političara, a ne samo o ljubavnicama pjevača i sportaša. „Mislim da bi čitatelji više voljeli znati s kim je premijer nego s kim je Severina“ – uvjerena je Kosor koja dodaje da pola Hrvatske zna da „neki“ imaju ljubavnice. Zna li i Kosor ostalo je nedorečeno, ali nadamo se da će nam više otkriti u memoarima.

Osim vike na premijera zabranjeno je vikati i ‘lubeniceee’

Zoran Vinković, gradonačelnik Đakova, napunit će neplanirano gradski proračun zahvaljujući pojačanom nadzoru uličnih prodavača lubenica. Policija provjerava imaju li prodavači registriranu djelatnost i podliježu li fiskalizaciji, ali ni uredna papirologija nekima neće pomoći.

Glas Slavonije javlja da ulični prodavači u Đakovu već zbog izvikivanja „lubeniceee“ moraju platiti kaznu od 700 kuna zbog remećenja javnog reda i mira. U Republici Hrvatskoj više ni vikanje nije besplatno.

Brkić voli druženja uz janjetinu, a Karamarko ne

Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a, nije zahladio odnose s Tomislavom Karamarkom mada nisu bili zajedno u Boraji na janjetini. „Brkić voli masovna druženja uz janjetinu, a predsjednik ne stigne doći svaki put“ – objašnjeno je Slobodnoj iz vrha HDZ-a.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?