Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.09.2011. u 12:00

Čačićeva plaća kao predsjednika stranke je 5127 kuna mjesečno, što je manje od državnog prosjeka

Radimir Čačić, predsjednik HNS-a, kojem se sudi zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je poginulo dvoje Mađara, živi kao crkveni miš. Proizlazi to iz odgovora sutkinji kada je rekao da su mu primanja “nešto manja od tisuću eura”. Točnije, objasnio je kasnije glasnogovornik HNS-a, Čačićeva plaća kao predsjednika stranke je 5127 kuna mjesečno, što je manje od državnog prosjeka, a manje i od mjesečne sindikalne košarice. Valjda si je u Mađarskoj nakupovao salame za cijeli mjesec da ima što jesti.

Milanović će u kampanji govoriti latinski
Ranko Ostojić, čelnik u SDP-u, pravdajući škrte, arogantne i rijetke javne nastupe svog šefa, rekao je da “Milanović govori četiri strana jezika”. Možda, ali zašto tako rijetko govori hrvatski?

Vozaču 11 godina nisu ponudili posao
Stjepan Takač, vozač viljuškara iz Osijeka, jučer je posljednji put otvorio vrata Zavoda za zapošljavanje, piše Glas Slavonije. Nije doduše dobio posao, ali je barem na birou dočekao odlazak u mirovinu. Takač je svojevrsni rekorder jer mu u 11 godina, koliko je proveo na birou, ni jednom nije ni ponuđen posao iako je imao 22 godine staža i bio je precizni viljuškarist. Možda mu ponude posao kao umirovljeniku, u fušu.

Nazovi MUP radi zalijevanja 
cvijeća u vrtu
Ivo Sanader, bivši premijer, imao je kao štićena osoba pravo na osobne čuvare koji su bili zaposleni u posebnoj Upravi pri MUP-u. Slijedom istraga o Sanaderovim malverzacijama, otkrilo se da su neki od njih primali dodatke iz crnog fonda HDZ-a, a Aktual otkriva i što su sve tjelesni čuvari radili za taj novac. Primjerice, Mirjani Sanader išli su na tržnicu, Sanaderovu punicu vozili su frizeru, punca u Pevec radi šopinga, a kćeri i njihove momke gdje je već trebalo. Kad nisu vozili, čistili su podrum vile ili zalijevali cvijeće u vrtu Sanaderovih. Zašto bi bili besposleni? Sanader je samo želio uštedjeti na osoblju.

Ključne riječi

Komentara 17

SO
sotokuco
12:27 22.09.2011.

Neka Čačić otvori račun, ja ću uplatit 100 kuna za pomoć gladnom, neću 10 dana pit kavu.

Avatar seneka
seneka
13:13 22.09.2011.

Čistili podrum,zalivali cvijeće,vozili u Pevec...nego šta? Izgleda da smo potpuno zaboravili da ljudi MOGU i raditi. Pa se čudimo tome ko pura dreku.lol.

TO
tom
12:17 22.09.2011.

svaka čast g. jurković! sve te lopine i prevarante treba raskrinkati i s njima u bajbok!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?