Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SILOVITI UDARCI

MacDonaldu se nakon nokauta deformiralo lice i nije znao koja je godina

Rory MacDonald
Foto: Twitter.com
13.07.2015.
u 08:53

- Hvala svima. Ovo je bilo najbolje vrijeme mog života. Nikada neću zaboraviti ovu borbu - poručio je MacDonald

Rory MacDonald bio je na korak do titule na UFC 189, ali Robbie Lawler nokautirao ga je nakon spektakularnog preokreta i prvi put obranio pojas u velter kategoriji. Mnogi su borbu odmah prozvali jednom od najboljih u povijesti UFC-a, piše Fightsite.

Rory je izdržao silovite udarce u glavu, od prve runde borio se sa slomljenim nosom, a lice mu je do kraja borbe bilo potpuno krvavo. Za svoju predstavu zaradio je pohvale predsjednika UFC-a Dane Whitea i brojnih boraca.

White je nakon meča priznao:

- Kada su Roryja nakon borbe pitali koja je godina, nije znao reći. A Lawlerova usnica... Dok je govorio u oktogonu, dio usne mu se pomicao dok je pričao, a dio nije. Strašno.

Lawler mu je deformirao lice, ali nakon borbe posjetio je u bolnici i zajednička fotografija obišla je svijet kao primjer pravih sportaša.

MacDonald je na svom Twitteru nešto poslije objavio sliku svojeg razbijenog nosa uz poruku zahvale.

- Hvala svima. Ovo je bilo najbolje vrijeme mog života. Nikada neću zaboraviti ovu borbu -  poručio je MacDonald.

>> 'Neka McGregor razmišlja o novcu, a ja ću mu za to vrijeme razvaliti facu!'

Komentara 5

ZA
zambezi
09:46 13.07.2015.

Na kakvim drogama moras bit da trpis tako nesto i jos se zahvaljujes. Prestrasna slika za ovo jutro. Kakvi ljudi dolaze to gledat i uzivat.

ED
Edomajka
02:48 14.07.2015.

A zašto ništa ne pišete o McGregoru i Mendesu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije