Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiv video

Pogledajte fantastičnu snimku cijelog meča Cro Copa i Gonzage, kao i reakcije publike

Mirko Filipović
Foto: Screenshot
12.04.2015.
u 13:33

Pojavila se odlična snimka cijelog meča i to snimana iz navijačkog kuta tako da se osim cijele borbe mogu vidjeti i reakcije iz publike

Mirko Filipović oduševio je svijet sjajnim nastupom u uzvratu protiv Gabriela Gonzage. Hrvatski borac pobijedio je tehničkim nokautom u trećoj rundi te zaradio ovacije cijele dvorane.

Cro Cop je udarcem laktom uzdrmao svog protivnika i bacio ga na pod, a onda je tamo završio borbu. Na YouTubeu se pojavila odlična snimka cijelog meča i to snimana iz navijačkog kuta tako da se osim cijele borbe mogu vidjeti i reakcije iz publike. Primjerice, u trenucima kada je Filipović završavao borbu, može se čuti kako je publika oduševljena.

Da biste pogledali ovaj video, kliknite dolje na YouTube ili ga pogledajte OVDJE!

>>Cro Cop: Iz kuta su mi rekli da moram završiti borbu jer mi je prijetio prekid!

>>Pogledajte kako je Cro Cop nokautirao Gonzagu!

>>Mirko premlatio Gonzagu i pobijedio u Krakowu: 'Hvala svim Hrvatima na podršci!'

>>Filipović dobio nekoliko šavova, Gonzaga završio u bolnici s potresom mozga

Komentara 29

HA
Hancov
15:26 12.04.2015.

Bravo Mirko legendo.

PE
PerKos
19:16 12.04.2015.

Čestitam Mirku i cijeloj ekipi koja ga je pripremala za ovu nevjerojatnu borbu. Nadam se da će biti jos takvih trenutaka u njegovoj izuzetnoj karijeri makar je čovjek u svojim četrdesetima, ali svakako se svi možemo složiti da radi čuda. Ipak, nadam se da neće pretjerati forsiranjem borbi,svaka cast na upornosti i naporu, mnogi mladi bi se trebali posramiti, ali nitko od nas navijača nebi željeli da mu se dogodi neka ozbiljna ozljeda. Ali Mirko i njegova ekipa najbolje znaju za što je sposoban. Uzivao sam u borbi sinoć, žao mi je što naša televizija i mediji nisu sposobni popratiti ovakav događaj.

AL
alexije
21:07 12.04.2015.

Mirko car si,nema starca bez udarca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije