Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TRI GODINE

Legendarni Fedor Emelianenko se vraća u ring!

Fedor Emelianenko
Foto: Facebook
15.07.2015.
u 09:59

- Za vrijeme dok sam radio za ministarstvo sporta, pružio sam dosta za razvoj MMA-a. Surađivao sam sa sportskim federacijama i zajedno smo rješavali probleme kroz koje ovaj sport prolazi. Sad je vrijeme da se vratim u akciju

Na službenoj Facebook stranici M-1 global organizacije objavljeno je kako se Fedor Emelianenko, nakon tri godine, službeno vraća MMA borbama! Još uvijek nismo upoznati s relevantnošću ove vijesti, no objavio ju je u renomirani Bloody Elbow, kao i još neki europski MMA portali. Ono što znamo je tekst s M-1 Facebook stranice, koji prenosimo u cijelosti, piše Fightsite.

- Izuzetno je važno da se svaki sportaš bavi onime što voli, da radi na treninzima, dokazuje se na natjecanjima i da predstavlja svoju domovinu - rekao je Fedor za Union MMA te dodao:

- Dok sam radio za ministarstvo sporta, pružio sam dosta za razvoj MMA-a. Surađivao sam sa sportskim federacijama i zajedno smo rješavali probleme kroz koje ovaj sport prolazi. Sad je vrijeme da se vratim u akciju.

- Uspio sam se u potpunosti oporaviti od ozljeda. Posljednje tri godine radio sam na fizičkoj spremi, ali još uvijek ne dovoljno da se mogu natjecati na potrebnoj razini. Tako sam u posljednje vrijeme krenuo s intenzivnijim treninzima. Imamo tim raznolikih profesionalnih sportaša koji će mi pomoći da se pravilno pripremim. Isto tako, pokušat ću pomoći drugim borcima da se razviju kao profesionalci. Ispred mene je velik posao da pripremim samog sebe za povratak borbama. Trenutno smo usred pregovara s organizacijama. Kad dogovor bude postignut, saznat ćete i datum moje borbe te ime protivnika.

Naravno, ovo još nije službeno potvrđeno, no isto tako znamo i da je M-1 Global organizacija u vlasništvu Fedorova dugogodišnjeg menadžera, Vadima Finkelsteina. Više o ovome vjerojatno ćemo znati sutra te bi se Fedor, ako je ovo istina, vjerojatno trebao pojaviti i pred kamerama.

>> MacDonaldu se nakon nokauta deformiralo lice i nije znao koja je godina

Komentara 1

SA
Sarmoman12
22:41 15.07.2015.

Ovo je super vijest! Nadam se da ce podić formu opet i osvetit, bar werdumu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije