Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva 'presica'!

Kličkov izazivač došao obučen kao Batman pa napao Jockera

Tyson Fury
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
23.09.2015.
u 18:31

Iako je Kličko rekao da nikada nije bio na zabavnijoj press konferenciji, sučeljavanje je bilo izrazito intenzivno.

Tyson Fury i Vladimir Kličko odradili su u Londonu još jednu press konferenciju, piše Croring.

Ukrajinac brani naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji protiv neporaženog Engleza 24. listopada na stadionu u Dusseldorfu. Kako ne bi bilo dosadno, Tyson Fury na pressicu je došao odjeven u Batmana, a potom se i potukao s Jokerom.

Nakon što se presvukao, Fury se okrenuo prema Kličku i zaustio: "Nikad prije nisi se borio s 'Kraljem cigana'. Ne mogu dočekati."

"Nemoj se uspavati. Povećao sam broj treninga s tri na četiri dnevno. Osjećam se dobro, ne sjajno za sada. Ovo je prvi put da ću odraditi preko 200 rundi sparinga u trening kampu" odgovorio je Kličko.

"Već vidim da si uplašen jer si dogovorio najveće moguće rukavice" uzvratio je Fury.

Iako je Kličko rekao da nikada nije bio na zabavnijoj press konferenciji, sučeljavanje je bilo izrazito intenzivno.

>>Fury Kličku: Cilj je osloboditi boks dosadne osobe poput tebe

Komentara 1

RI
rikavac
21:59 23.09.2015.

hahaha svaki put se ismijem ovim sto pokusavaju nekim glupim presicama i izazivanjem Klicka poremetit njegov ritam. Cekamo taj 24 da ga Klicko zgazi ko musicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije