Naslovnica Biznis Gospodarstvo

Znakovi kvalitete HGK – priznanje proizvođaču i jamstvo standarda potrošaču

Znakove kvalitete HGK, zaštićene na međunarodnoj razini, poduzetnici sada mogu steći uz bespovratna sredstva
11. veljače 2019. u 09:18 185 prikaza
HGK

Oznake Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko preko 20 godina jamče da su pred vama domaći proizvodi za koje proizvođači i struka garantiraju kontinuitet kvalitete. Kupujući proizvode s ovim znakovima, možete biti sigurni da kupujete proizvode s hrvatskim podrijetlom, proizvedene u Hrvatskoj, čiju je kvalitetu testirala i potvrdila struka. 

Znak Hrvatska kvaliteta nije samo priznanje proizvođaču, već i jamstvo potrošaču da je pred njim proizvod koji udovoljava višem standardu kvalitete od one koja je utvrđena zakonom i normativnim kriterijima. 

Oznaku Izvorno hrvatsko nose visokokvalitetni domaći proizvodi nastali kao rezultat razvojno istraživačkog rada, inovacije ili dugogodišnje tradicije. To je potvrda našim proizvođačima za ostvarenje stvaralačke ideje u proizvodnji novog, kreativnog, izvorno hrvatskog proizvoda na tržištu.

Znakove kvalitete HGK, zaštićene na međunarodnoj razini, poduzetnici sada mogu steći uz bespovratna sredstva. Potpora Europskog fonda za regionalni razvoj u vrijednosti od 7,5 milijuna kuna omogućuje mikro, malim i srednjim poduzećima prijavu, evaluaciju i  dodjeljivanje znaka kvalitete bez vlastitih ulaganja.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka