Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis

Značaj učenja za poduzetništvo u razvoju poduzetničkog eko-sustava

07. lipnja 2016. u 13:44 10 prikaza
Postani/ostani poduzetnik (POP)
Foto: PR FOTO

Nakon uspješno održane 1. panel diskusije vođene nazivom „Učenje za poduzetništvo kao spona gospodarstva i obrazovanja“, pozivamo Vas na 2. panel diskusiju u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik. Panel diskusija održat će se 14. lipnja 2016. godine s početkom u 13.00 sati u Hotelu International, dvorana Adriatic, Miramarska 24, Zagreb, pod nazivom „Značaj učenja za poduzetništvo u razvoju poduzetničkog eko-sustava“, a u organizaciji Razvojne agencije Zagreb, Grada Zagreba, Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL) i Ekonomskog fakulteta Zagreb.

Cilj panela je raspraviti o važnosti sinergijskog djelovanja i ulozi svih dionika u razvoju poduzetničkog eko-sustava.

Pridružite nam se te svojim idejama, znanjem i iskustvom doprinesite raspravi koja za cilj ima stvaranje podloge za perspektivniju gospodarsku budućnost.

Prijaviti se možete na e- mail: lidija.zadro@raza.hr, najkasnije do petka, 10. lipnja 2016.

*Broj mjesta je ograničen.

Panel se organizira u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) koji ima za cilj uspješno promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreba kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i start-up poduzetništva te učenja za isto. Razvojna agencija Zagreb je nositelj projekta. Partneri na projektu su Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet. Suradnik projekta je Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL).

Program panela možete preuzeti ovdje.

Predavanje Ivana Đikića na Filozofskom fakultetu
UPUTE GRAĐANIMA
Ivan Đikić: Ne širite histeriju, evo što trebate činiti kod pojave koronavirusa
HAMAG-BICRO
Inovativna rješenja
Hrvatski softverski sustav HECTA uspio je e-Commerce kupnju pojednostaviti, a uskoro će se implementirati i na strana tržišta