Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zbogom skupom roamingu

Hrvatski Telekom
PR FOTO
PR
Autor
PR članak
20.12.2013.
u 15:07

Još uvijek u inozemstvu koristite samo Wi-Fi? Sad to više ne morate!

Iako su cijene roaminga od srpnja snižene više od 80 posto i do pet puta i nema više straha od velikih troškova,  kako biste zaista bezbrižno uživali u čarima odabrane destinacije, aktivirajte roaming opcije Hrvatskog Telekoma, jer ćete s njima dodatno uštjedjeti. Hrvatski Telekom  sve do kraja ožujka u svim EU zemljama, Bosni i Hercegovini te Srbiji nudi više od 30 posto povoljnije usluge roaminga.

Opcije za privatne korisnike

Opcija Travel & Surf  omogućit će vam  neograničeno korištenje interneta u svim navedenim zemljama - već od 99 kn tjedno, bez obzira jeste li na adventskom putovanju ili skijanju. Ova ponuda vrijedi cijelu zimu, sve do kraja ožujka. Dobrih vijesti ima i za one koji u roamingu žele povoljnije razgovarati, jer to mogu već od 1 kn/min  aktviraju li mjesečnu opciju Travel & Talk. Za sve koji planiraju nešto kraća putovanja, HT nudi i jednodnevne i trodnevne opcije za surfanje.

Opcije za poslovne korisnike

U sklopu blagdanske ponude, HT poslovne roaming  opcije nudi čak 50 posto povoljnije tijekom godine dana. Opcije Travel & Talk ili Travel & Work su mjesečne opcije koje vam omogućuju da u inozemstvu bez brige razgovarate te pregledavate i odgovarate na mailove. Popust od 50 posto na ove opcije vrijedi za sve nove ili postojeće korisnike  koji  potpišu novi ugovor na  24 mjeseca na jednoj od poslovnih mobilnih tarifa.

Putujete li kraće, primjerice na skijanje ili kratki  poslovni put u Sloveniju, Austriju, Švicarsku, Italiju ili Francusku, odaberite sedmodnevnu opciju Ski&Surf s kojom za 99 kn možete bez straha slati slike sa zimovanja, provjeravati vijesti iz zemlje ili pregledavati e-mailove.

Kako aktivirati opcije?

Opcije aktivirajte online putem roaming.hrvatskitelekom, (stranici se može pristupiti besplatno iz inozemstva i Hrvatske) ili pozivom na *136# ili slanjem poruke sadržaja „A“ na 3636.

Više o roaming opcijama Hrvatskog Telekoma pogledajte na  www.hrvatskitelekom.hr/roaming

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?