Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZI EURO

Zbog uvođenja eura mijenja se 1000 zakona. Milijardu i 100 mil. kovanica kune smjestit će u vojarnu?

06.10.2021.
u 21:21

U moru propisa koji će se mijenjati nema Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jednog od rijetkih preuzetih od SFRJ, u kojem su kazne i dalje izražene u njemačkim markama

Ključne riječi

Komentara 12

JS
Ja_sam_onaj_koji_jesam.
22:06 06.10.2021.

Griješite. Neće doći. Ide referendum, a rezultat se zna.

IM
Immanuell
05:19 07.10.2021.

Aj nek netko odgovori na jednostavno pitanje........ Zašto Hrvatska tako napadno uvodi euro, kad druge članice poput Poljske, Češke, Mađarske, Danske žele i dalje zadržati svoje valute uz euro? Drugo pitanje...... Zašto Hrvatska radi to sad kad je evidentno trendovski da veze između članica slabe, da je jedna od velikih zemalja napustila Uniju i da se čuju najave kako bi i neke druge mogle poći tim putem (Mađarska npr)? Je li netko pogledao intervju Romana Bolkovića s Williamom Montgomeryjem sinoć i zapamtio što je taj čovjek rekao u vezi s Unijom i NATO om?

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
22:32 06.10.2021.

Znam da premijer ne vidi potrebu za referendumom, ali zec je još u šumi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?