Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA UREDBA

Zakup turističkog zemljišta za kampove triput skuplji nego dosad

15.12.2022.
u 09:46

Iznos zakupa za hotele i turistička naselja određivat će lokalna samouprava, s time da, prema uredbama koje su u pripremi, ne smije prijeći pet posto prihoda kompanije

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar SAM
SAM
10:23 15.12.2022.

Tko je bio veći domoljub, Tito koji je radnicima napravio Radnička odmarališta gdje su besplatno ljetovali ili ovi današnji "domoljubi" koji su sve prodali strancima, koji nam ili brane ulazak na najljepše dijelove Jadrana ili nam to skupo naplaćuju.

DU
Deleted user
10:00 15.12.2022.

Što ako u zakup uđe i koncesija na plažu od 99 godina, onda i nije tako skupo. Dragi Hrvati koji nemate nekretnina na moru, što ste se kupali, kupali ste se, sada ćete more preko žice gledati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?