Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi iskorak na domaćem tržištu građevinskog materijala

Wienerberger pokrenuo webshop i proširio ponudu Tondach krovnim prozorima

Foto: PROMO
1/8
18.06.2021.
u 12:49

Stambeno pitanje jedno je od najvažnijih životnih tema jer upravo ova odluka određuje dugoročnu kvalitetu života. Kod projekta poput izgradnje kuće, čiji će rezultati vjerojatno biti dio naše doživotne svakodnevice, razumljivo je da tražimo pouzdanog partnera koji nam svojim znanjem i iskustvom ulijeva povjerenje i nudi sveobuhvatno rješenje. 

Kao vodeći svjetski proizvođač građevinskog materijala od gline, Wienerberger svojim inovativnim pristupom postavlja nove trendove i gradi imidž zasnovan na sistemskim rješenjima koja podižu standard kvalitete i estetike. U svemu pa tako i u gradnji se trendovi posljednjih godina mijenjaju, a potražnja za modernim, zanimljivim i dugotrajnim rješenjima sve je veća. Koliko dobro poznaje tržište i prepoznaje potrebe svojih postojećih i budućih klijenata, Wienerberger je još jednom dokazao pokretanjem webshopa i proširenjem ponude. Imajući na umu što je investitorima važno i što traže, uz naglasak na kvaliteti i garanciji od 10 godina, u ponudi su sada dostupni i Tondach krovni prozori. Moderni krovni prozori imaju široku paletu oblika i veličina koji će odgovarati svima i savršeno se uklopiti s inovativnim, održivim i modernim Tondach krovnim rješenjima. Upravo krov doma pruža nam osjećaj sigurnosti i šarma, a proširenjem ponude zaokružena je Wienerberger priča o cjelokupnom programu održivih građevinskih materijala i sistemskih rješenja u izgradnji doma. 

Novi element pametnog krova, Tondach krovni prozori, pouzdani su, jednostavni, vrhunskog dizajna i provjerene kvalitete. Potkrovni stambeni prostori sami po sebi odišu posebnim ugođajem, a puštanje prirodnog svjetla u potkrovlje pretvara prostor u vrlo atraktivni i ugodan ambijent za život te time dodatno podiže vrijednost same nekretnine. Tondach krovni prozori su u potpunosti kompatibilni s Tondach crijepom i dostupni su u 6 najtraženijih dimenzija. Osim samih krovnih prozora, u ponudi su i vanjske tende, kao i unutarnja sjenila, tako da uvijek možete kontrolirati količinu svjetla koja Vam je potrebna. Za one koji žele živjeti energetski efikasno, postoji mogućnost ugradnje i Tondach termoizolacijskog seta za okvir prozora, koji minimalizira energetske gubitke prilikom hlađenja ili grijanja potkrovlja.

Više o benefitima Wienerberger ponude proučite na wienerberger.hr, a za najlakši izračun i narudžbu potrebnog materijala posjetite webshop.wienerberger.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije