Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uz Konzum klik online kupnja namirnica od sada dostupna i na širem zadarskom području

konzum
Foto: Promo
1/4
22.06.2018.
u 12:21

Osim Zadranima, online trgovina dostupna je i kupcima iz Bibinja, Biograda na Moru, Nina, Petrčana, Sukošana, Svetog Filipa i Jakova, otoka Vira, Zatona i drugih mjesta u županiji

Zadar i okolno područje službeno su uključeni u sustav Konzum klik online trgovine. Time će se kupnja iz udobnosti vlastitog doma omogućiti svim stanovnicima Zadra i njegove okolice, koja uključuje Bibinje, Biograd na Moru, Nin, Petrčane, Sukošan, Sveti Filip i Jakov, otoka Vir, Zaton te druga mjesta i općine. U povodu proširenja dostavnog područja na šire zadarsko područje do 30. lipnja Konzum će kupce počastiti besplatnom dostavom.

S obzirom na to da online prodavaonica nema prostornih ograničenja, Konzum Klik kupcima sa zadarskog područja osigurat će izuzetno širok asortiman s više od 10.000 proizvoda. Konzum je prvi u Hrvatskoj prepoznao online uslugu u maloprodaji kao budućnost trgovine, a to potvrđuju i rast udjela kupnje putem interneta u Hrvatskoj u maloprodaji za čak 4 posto te 62,3 posto na samom Konzum kliku u odnosu na 2017. godinu. 

Konzum klik dostupan je i kupcima s područja Zagreba i okolice, Samobora, Velike Gorice, Zaprešića, Dugog Sela, Brdovca, Karlovca i okolice, Rijeke, Opatije, Splita te Osijeka i okolice. Sam Konzum klik u svemu ide ukorak s najboljim i najnovijim svjetskim maloprodajnim iskustvima i praksama te se u skladu s njima neprestano unapređuje i usavršava. Kako naručena roba stigne lijepo upakirana na kućnu adresu, bez nošenja teških vrećica i gajbi, online kupnja svojom praktičnošću utječe na kvalitetu života kupaca čineći ga jednostavnijim i ugodnijim. Za sve one koji ipak žele zadržati dio tradicionalnog načina kupnje, Konzum nudi POKUPI uslugu, u sklopu koje se nakon online narudžbe namirnice bez dodatne naknade mogu pokupiti u prodavaonici.

Koncept je u svemu podređen brzini kupnje, sigurnosti i kvaliteti isporučenih proizvoda. Tražilica omogućava istodobno pretraživanje više različitih artikala, a prepoznaje i razlikuje lokalna narječja. Kupci mogu slagati svoje liste ili označavati favorite što omogućava bržu i efikasniju kupnju, a sustav prilikom pretrage artikala intuitivno sugerira moguće nadopune. Svi artikli imaju kvalitetne fotografije i detaljan opis, a dio i video materijale, što kupcu omogućuje cjelovitu informaciju. Sve narudžbe na adrese se dostavljaju vozilima s hlađenom nadgradnjom, kako bi se očuvala zdravstvena ispravnost i svježina proizvoda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije