Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVILI SPOR PRIOPĆENJIMA

United Media: Pozvali smo ih da objave službenu prepisku, željeli su nametnuti cijenu od 0,75 kn

Daljinski upravljač
Foto: Pixabay
1/2
26.03.2021.
u 11:22

A1 nikada nije imao namjeru pregovarati. Želio je ultimativno nametnuti cijenu od 0,75 kuna za emitiranje news kanala koji prozvodi 13 sati programa uživo za svoje gledatelje u Hrvatskoj, tvrdi

United Media pozvala je A1 Hrvatsku da javno objavi službenu prepisku, te da cjelokupnoj javnosti otkriju svoje prave namjere. Navode kako uvjetima koje A1 postavlja jedini cilj poslovno uništenje kanala N1. Podsjećamo, zbog neuspjeha pregovora između dvije kompanije A1 Hrvatska će u ponedjeljak, 29. ožujka prestati s prikazivanjem N1. 

 

Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Pozivamo A1 da javno objavi službenu prepisku o pregovorima za emitiranje N1 televizije. 

Neka svojim korisnicima, gledateljima N1 televizije i cjelokupnoj javnosti otkrije svoje prave namjere. A one su, ne samo pokušaj da s tržišta eliminira najgledaniji kabelski kanal u svojoj ponudi, nego da ucjenom postavlja uvjete kojima je jedini cilj poslovno uništenje kanala N1. 

A1 nikada nije imao namjeru pregovarati. Želio je ultimativno nametnuti cijenu od 0,75 kuna za emitiranje news kanala koji prozvodi 13 sati programa uživo za svoje gledatelje u Hrvatskoj. 

Pozivamo korisnike da dobro pogledaju svoje račune koje mjesečno plaćaju tom operateru. Neka usporede taj račun sa cijenom od 0,75 kuna, koju je A1 ultimativno postavio kao “tržišnu” cijenu za emitiranje kanala N1 u svojoj ponudi. 

Zbog korisnika, zbog svojih gledatelja, N1 je pristao i na tu cijenu. Javno smo objavili i stojimo iza toga: spremni smo svoj program ustupati i besplatno i po cijeni od 0,75 kuna na određeni rok od 6 mjeseci dok se ne promijeni Zakon o elektroničkim medijima ili ne raspiše natječaj za slobodne televizijske frekvencije", navodi se u priopćenju. 

Podsjećamo, ranije se oglasio A1 Hrvatska priopćenjem i navode kako su voljni nastaviti pregovore.Više o tome pročitajte OVDJE

 

Komentara 3

SP
spremni0
12:59 26.03.2021.

očajni N1 neće nikome faliti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije