Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnja skupština

Udruženje društava za upravljanje fondovima i imovinom primljeno u EFMA

Luka Burilović, predsjednik HGK
Foto: Davor Javorović/Pixsell
18.06.2014.
u 11:10

Hrvatsko udruženje primljeno je u status promatrača EFMA-e kao i Ciparsko udruženje fondova, dok je Udruženje fondovske industrije Malte postalo punopravni član

Na godišnjoj skupštini Europskog udruženja upravljanja fondovima i imovinom (EFAMA) održanoj u Bukureštu 13. lipnja, Udruženje društava za upravljanje investicijskim fondovima Hrvatske gospodarske komore primljeno je u članstvo EFAMA-e, u status promatrača.

Osim hrvatskog udruženja, u članstvo u statusu promatrača primljeno je i Ciparsko udruženje fondova, a Udruženje fondovske industrije Malte postalo je punopravni član.

>> Nitko neće pogriješiti ako sam bira iz kojeg će sustava mirovinu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
16:11 20.06.2014.

Pa to je fenomenalno, ushičen sam......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije