Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POTRAZI ZA RASTOM

Tedeschi otkrio: Atlantic planira veliku akviziciju na području sjeverozapadne Europe

atlantic grupa
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
28.12.2016.
u 12:29

Kazao je i kako će istražiti mogućnost nadmetanja za udio u Podravci budući da će Vlada smanjiti svoj udio u toj kompaniji.

Emil Tedeschi, izvršni direktor Atlantica, otkrio je kako je područje bivše Jugoslavije postalo premalo za tvrtku koja svoje širenje vidi na području zapadne Europe.

Tedeschi je u intervjuu za Reuters otkrio kako Atlantic radi na preuzimanju na području zapadne Europe, a radi se dvoznamenkastoj milijunskom iznosu

- Budući da naši brendovi imaju visoki udjel na tržištu na lokalnoj razini prostor za rast je ograničen. Mi smo u potrazi za rastom u sjeverozapadnoj Europi - kazao je Tedeschi.

Kazao je i kako će istražiti mogućnost nadmetanja za udio u Podravci budući da će Vlada smanjiti svoj udio u toj kompaniji. Također je kazao kako će možda razviti novu energetsku pločicu za Herbalife nakon što je do kraja došao njihov 10-godišnji ugovor što je ostavilo trag na prodaji i profitu Atlantica. 

>> Atlantic su Rusi koštali prihoda, a Kraš najzadovoljniji inozemstvom

Komentara 2

DU
Deleted user
13:39 28.12.2016.

"Poštovani, prekršili ste pravilo broj 5 komentiranja" - nisam prištavi moderatorčiću, nisam nego ti i tvoji držite ljestve ratnom profiteru. Želiš popis novinara tvog lista koji su mu na platnoj listi?

SV
svitilnik
17:23 28.12.2016.

Zašto se samo piše kako bi Atlantic grupa mogla kupiti Podravku ? Mislim da postoje svi preduvjeti da Podravka kupi Cedevitu. S time da Podravka već ima razgranatu prodaju po skoro cijeloj Europi i šire i kao takva može itekako povečati prodaju Cedevite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije