Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BENZIN I DIZEL

Danas drastičan pad cijene goriva, pogledajte koliko je moguće uštedjeti

Autombil, gorivo
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/2
31.03.2020.
u 00:10

Riječ je o stranici cijenegoriva.com koja iz tjedna u tjedan ponedjeljkom objavljuje neslužbene promjene u cijenama goriva, koje se uglavnom pokažu točnima.

Na stranici cijenegoriva.com objavljeno je da nas danas, dakle u utorak, čeka drastično pojeftinjenje benzina. Trebao bi pojeftiniti i dizel, no znatno manje.

Danas nas tako čeka pojeftinjenje od 26 kuna po spremniku od 50 litara Eurosupera 95.

Isti takav spremnik Eurodizela trebao bi biti jeftiniji 7,5 kuna.

Prosječni spremnik LPG-a mogao bi pojeftiniti tek 50 lipa.

Prema izračunu spomenute stranice, od sutra bi benzin mogao biti jeftiniji 52 lipe, a dizel 15 lipa po litri.

 

Komentara 28

Avatar Golum
Golum
17:48 30.03.2020.

23 dolara po barelu na Londonskoj burzi trdbalo bi na bezinskim da bude najvise 4.50kn

SN
snovakor
18:18 30.03.2020.

Sve je to pijesak u oči ljudi ... jer se zna točno koliko je cijena barela ... a ovo je lopovluk države i Političara koji pljačkaju svoje građane na dnevnoj bazi ! ... cijena ne bi smijela biti veča od 5,5 kuna ... ali država je sve ostalo pojela i jede na dnevnoj bazi ... uz to država ne nabavlja naftu i derivate na međunarodnom trgu...tamo gdje se može kupiti jeftinije ... ako da, dajte dokaze ... na vidjelo i normalno, kad se bude sve pokrenulo, to će biti prvo što će se vračati prvo prema gore bez ikakve grižnje savjesti ovih političara ! Ko i sve ostalo....

DU
Deleted user
18:16 30.03.2020.

Eeeeeeeee, da se bar imam gdje vozikat po ovim cijenama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije