Iz uvoza 50% ribe i tjestenine, 40 posto janjetine...
Mesni proizvodi i sirevi aduti za dizanje domaće potrošnje u turizmu
Komentari 5
Sve je ovo nevažno dokle god naša repka pobjeđuje u Francuskoj i dok su nam mediji puni nogometa.
Tko to kod nas može napraviti. Nitko! Naše sve vlade od Sanadera pa na ovamo imaju zadatak uništiti sve postojeće i onda živjeti od PDV. Stranci koji su po moru izgradili svoje objekte svu hranu i piće dovoze iz svojih zemalja, uzimaju jeftinu radnu snagu iz dalekih zemalja, a naši ljudi su eventualno čistači oko objekata. Ako stoji izračun da bi se sa samo 5% zamjene stranog domaćim zaradilo za Hrvatsku 400 miliona eura, pitam se šta bi bilo da se to digne na 10 do 15%. Svi odseljeni Slavonci mogli bi se vratiti kući. A možda našim narcisoidnim vođama ne treba narod.
Da da trebalo bi domace proizvode prodavati hotelima i restoranima. ...sve raditi kao za vrijeme stare dobre Jugoslavije kada je Npr. u proizvodnju broda islo 94% domaceg matrijala.
Dobro je rekao Burilovic, ako nekome treba moci prodati hrvatske proizvode to su turisti. iskoristimo stoi ih ima toliko i da se razvije opcenito gospodarstvo a ne samo ugostiteljstvo u turizmu
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Hrvatska zemlja mora koja uvozi ribu, bilo bi smješno da nije tragično.