Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor i ušteda

Sedam lakih savjeta za uštedu na vašem godišnjem odmoru

ljetni odmor
Thinkstock
04.07.2012.
u 10:31

Koliko ćete potrošiti za godišnji odmor? Prije nego što sami sebi odgovorite na ovo pitanje, uzmite u obzir naših sedam savjeta koji vam mogu donijeti uštede

Ako putujete izvan zemlje ili ostajete u Hrvatskoj za vrijeme godišnjeg odmora, nije tajna da morate imati određeni budžet koji ćete potrošiti na uživanje i odmaranje. Taj iznos nerijetko nije zanemariv i mnogi štede tijekom čitave godine kako bi si priuštili zasluženi odmor. Međutim, iako ste odredili koliko ćete novca potrošiti, svakako pripazite na određene stvari koje mogu ugroziti vaš budžet. To se najčešće događa jer većina u posljednji trenutak obavlja pripreme i onda često zaboravimo na važnost određenih stvari koje nam mogu uštedjeti i vrijeme i novac na putovanjima.

Ostatak članka pročitajte na Pametnoj kuni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije