Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISKOBUDŽETNI LETOVI

Ryanair uveo novu liniju Pula – Poznań

FILE PHOTO: A Ryanair plane takes off from Manchester Airport as the spread of the coronavirus disease (COVID-19) continues in Manchester
Phil Noble/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
17.04.2021.
u 09:38

Niskobudžetni prijevoznik povećao broj letova za Bruxelles i London s tri na četiri puta tjedno od srpnja

Nakon što je objavio otvaranje baza u Zagrebu i Zadru, najveći europski niskobudžetni avioprijevoznik Ryanair objavio je jučer da otvara novu iz Hrvatske i to između Pule i poljskog Poznańa, a koja će prometovati dva puta tjedno. Ryanair je istom prigodom najavio da će povećati broj letova od Pule do Bruxellesa Charleroi i Londona Stansteda, na kojima su njegovi zrakoplovi dosad prometovali tri puta tjedno na četiri puta tjedno od srpnja.

Ryanair je u znak proslave ovih novosti pokrenuo prodaju zrakoplovnih karata po cijenama od 153 kune za putovanja do kraja listopada 2021., a koja se moraju rezervirati do nedjelje, 18. travnja u ponoć na web-stranici Ryanair.com.

S obzirom na to da se ograničenja putovanja zbog epidemije koronavirusa redovito mijenjaju, iz Ryanaira poručuju da kupci sada
mogu rezervirati letove znajući da, ako trebaju odgoditi ili promijeniti datum putovanja, to mogu učiniti do dva puta bez naknade
za promjenu do kraja listopada 2021. U Ryanairu smatraju da će se programi cijepljenja protiv COVID-19 nastaviti u sljedećim mjesecima pa će se tako sve više i povećavati zračni promet.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:44 17.04.2021.

Kad bude Zagreb-Dubrovnik 200kn karta, onda će Ryanair propast. Znači nikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije