Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUKLA LJUBAV

Rusi sumnjaju da im Srbi reizvoze poljske jabuke

jabuke
Foto: Felix Zahn/DPA/PIXSELL
24.03.2015.
u 14:06

Ministar trgovine Rasim Ljajić jučer je najavio sastanak s ruskom stranom o ovom pitanju

Ruska agencija za kontrolu hrane sumnja da Srbija reizvozi poljske jabuke, zbog čega se razmatra mjera potpune zabrane uvoza voća iz Srbije. Neslužbeno, javlja B92, Srbija ima rok od 10 dana za pružanje zadovoljavajućih odgovora ruskoj strani inače će stupiti na snagu zabrana uvoza poljoprivrednih proizvoda.

Ministar trgovine Rasim Ljajić jučer je najavio sastanak s ruskom stranom o ovom pitanju i rekao kako Srbija nema što kriti od Rusa.

Rusija je blokirala sav uvoz voća iz EU kao odgovor sankcijama Zapada zbog ukrajinske krize, a Srbija je od tada povećala izvoz jabuka u tu zemlju 48%, odnosno 118.000 tona, a vrijednost je porasla 82%, na 98 mil. dolara.

>> Rusija bacila oko na regiju: To je izravna posljedica ukrajinske krize

>> 'Vladimir Putin mogao bi završiti kao Slobodan Milošević'

Komentara 2

JO
Jose Oklahoma
10:34 25.03.2015.

Tako je to kad s ciganima imaš posla.

DO
doktor1
17:28 30.03.2015.

Koga zanima kome Srbi prodaju jabuke??? Samo bezvezne novinare koji ne znaju svoj posao i o ničem drugom ne znaju pisati. Ali i takvi će uskoro nestati sa nesposobnom vlasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije