Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANI KOMUNIKACIJA

Rekordan broj prijava na natječaj IdejaXica, prijavljeno ukupno 38 radova

Ivana Galić
Foto: Promo
29.04.2014.
u 13:17

Pobjednici će biti proglašeni na Danima komunikacija

Zatvorene su prijave za treće izdanje natječaja IdejaXica, studentskog natjecanja koje se održava u sklopu festivala Dani komunikacija - središnjeg festivala marketinških komunikacija u Hrvatskoj.  Zadatak ovogodišnjeg natječaja je bio osmišljavanje inovativne i neuobičajene marketinške strategije za savršenu telekom ponudu usmjerenu prema studentima za klijenta VIPnet d.o.o., a na natječaj je pristiglo čak 38 radova studenata iz 30 studija iz cijele Hrvatske.

Pobjednici natječaja će biti proglašeni na Danima komunikacija koji se održavaju od 15. do 18. svibnja u hotelu Lone u Rovinju. Pobjednički tim ili osobu čiji rad bude proglašen najboljim Vipnet će nagraditi nagraditi novom generacijom tableta - Vipme Lenovo IdeaTab A5500. Osim toga, svi studenti i članovi tima koji su prijavili svoje radove će dobiti besplatnu kotizaciju za sudjelovanje na festivalu, a svim finalistima natjecanja će uz kotizacije biti osiguran i smještaj u Rovinju za vrijeme trajanja Dana komunikacija.

Povodom zatvaranja prijava predsjednica žirija Ivana Galić (na slici), rukovoditeljica Marketinških komunikacija Vipneta izjavila je: "Osim što smo ove godine zaprimili najveći broj prijava oni i svojom kvalitetom odskaču od onih koje smo dobivali proteklih godina. To govori koliko studenti ozbiljno shvaćaju natjecanje i priliku da pokažu svoje kreativne mogućnosti na praktičnim i realnim poslovnim primjerima. Sada nas čeka opsežan posao izbora najboljih studentskih radova, a potom i odlično druženje u Rovinju".

Natječaj IdejaXica zajednički organiziraju HURA i IAB Hrvatska, a podržavaju ga najvažnije obrazovne institucije u zemlji sa stručnim opredjeljenjem marketinga, kao što su Ekonomski fakultet, RIT, Studij dizajna, Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM), VERN, WantAd School, Agora i drugi.

Više informacija na: danikomunikacija.com

>> Nagrada kreativnosti i strategiji kampanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije