Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
81. hrvatski nositelj GREEN MARK-a

Reflecta inteligentni sistemi nova tvrtka članica Saveza za energetiku Hrvatske

croenergo.eu
croenergo.eu
03.12.2014.
u 14:02

Reflecta inteligentni sistemi d.o.o. dio su grupacije REFLECTA GMBH prisutne u 11 zemalja. Proizvodimo i implementiramo naša vlastita rješenja inteligentnih sistema štedne industrijske rasvjete REFLECTA, koja omogućavaju velike uštede pri rasvjeti proizvodnih i skladišnih prostora (u prosjeku 50-80%), značajno i dugoročno poboljšanje kvalitete svjetlosti (čak do 500%) te izuzetno kratak period isplativosti investicije (u prosjeku 2-3 godine).

Praćenje procesa proizvodnje i kvalitete materijala su najviši prioriteti REFLECTE. Svi upotrijebljeni materijali su provjerenog podrijetla i iznad standarda kvalitete. Imamo iznimnu kontrolu vlastitih radnih procesa,svi završni radovi izvode se ručno, štoviše, proizvodi su testirani nekoliko puta, a zatim su certificirani od strane Slovenskog instituta kvalitete, ovlaštene institucije za potvrđivanje visoke kvalitete proizvodnje električnih proizvoda.

Naša vizija je zauzeti položaj ključnog globalnog pružatelja visoko ekonomičnih rješenja u industrijskom upravljanju energijom. Preuzimamo odgovornost kao lider u području sveobuhvatnog energetskog upravljanja koji pomaže generirati značajne uštede, utjecati na rast produktivnosti te povećati dodanu vrijednost poslovanja.

REFLECTA inteligentni sistemi predstavljaju sustav koji objedinjuje znanje i iskustvo, ne samo u području razvoja i proizvodnje, već i financiranja, planiranja, instalacije i održavanja. Donosimo učinkovitu rasvjetu u 5 koraka: besplatna 3D projektna analiza, planiranje, financiranje, postavljanje i održavanje - sve odjednom i na jednom mjestu.

REFLECTA proizvodi su laboratorijski testirani na polju kvalitete i snage svjetlosti kao i otpornosti na vodu i prašinu. Testovi se provode u posebno teškim industrijskim uvjetima uzrokovanih vlagom, agresivnim plinovima, prašinom, hladnoćom, toplinom i sl. i stoga su pogodni za bilo koje radno okruženje. Godine ispitivanja i mjerenja u laboratoriju i sa našim kupcima opskrbile su nas s potrebnim znanjem za precizno projektiranje svjetlosnog polja za svaku pojedinačnu aplikaciju. Možemo instalirati najmanji broj rasvjetnih tijela i osigurati maksimalnu uštedu energije bez narušavanja snage i kvalitete polja svjetlosti s vremenom.

Dobitnici smo čak trinaest nagrada i priznanja za inovacije i efikasnost od kojih su nedavno osvojene: Zlatna nagrada za inovaciju 2013/14 za REFLECTA IntelMax, kojom smo postigli maksimalnu energetsku učinkovitost i uštede, Energy Globe Award 2013/14, Austrija, Inovativni proizvod 2012, SFI, Najbolja poduzetnička EKO-ideja za 2010/2011. Plasirali smo se i među 10 najboljih europskih kompanija u čistoj tehnologiji CleanTech Beč 2010 između više od tisuću prijavljenih tvrtki.

Naše reference, preko 150 brojnih uglednih tvrtki iz različitih zemalja kao I različitih sektora industrije zapravo su najbolji dokaz naše pouzdanosti i kvalitete. Zajedno ostvarujemo našu vizuju energetski učinkovite budućnosti "Rasvjetljujemo za bolji svijet!" Ističemo neke od njih: Model Pakiranja, Valoviti Papiri Dunapack, Monaris, Tondach, Coca Cola, Db Schenker, Štore Steel, Toyota Peugeot Citroën Automobile, Alples, Duropack Tespack, Kia Motors, Esab, Geberit, Henkel, Hyundai Dymos, Impol, Rexroth Bosch Group, Xella, Litostroj Power, Plama–Pur, Zetor Tractors, Fructal.

Reflecta EN logo CMYK Neg_001.jpg

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije