Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa-Cogeca kongres

Prioritet Europe bio je Zeleni plan, no sada se sve mijenja: 'Ključno je da nam ne padne proizvodnja'

14.10.2022.
u 20:14

Ključno je da nam ne padne proizvodnja u idućem periodu. Moramo zadržati proizvodnju, odnosno održati balans između tri ključna stupa poljoprivredne politike - zelenog, ekonomskog i socijalnog - smatra ministrica poljoprivrede Marija Vučković.

Komentara 1

ST
sttipe
21:42 20.10.2022.

Sabotažom na sabotažu... Zeleni plan je zelen od boje novčanica. Na izoliranje zgrada još imamo 300 milijardi nameta. Solare stavit na kuću, moraš raskrstit s Hepom, ili godina dana maltretiranja, a posao pola smjene, jednom hepovcu, i pola smjene instalaterima.. Stabla sade volonteri, a cile županije šuma sjeku i preprodaju van političari.. Opskrbni lanci dovoze iz Kine sve šta se ovdi manipulacijama ne isplati proizvest. Veš mašine traju od godine do 5. Nekad su trajale 30, danas se namjerno proizvodi smeće.. Ne triba nam rat... Imamo tajkune i političare, Putin je manje razoran..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?