Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
semafor ekonomske klime

Plaće već zahvatila recesija: Standard je svima lošiji nego što je bio lani

06.10.2022.
u 13:30

Zbog dobre sezone ove se godine u Hrvatskoj očekuje rast od 6 posto, no iduće se godine očekivanja gospodarskog rasta spuštaju na oko jedan posto.

Komentara 4

DU
Deleted user
14:16 06.10.2022.

Ja imam više para nego prije - prestao sam kupovati gotovo sve što je poskupilo, kupujem samo osnove osnova i samo ako je na akciji. Kruh radim sam. Tako bi trebali napraviti svi, pa da vidimo do kada će proizvođači i trgovci držati pre visoke i napumpane cijene. Već sada bacaju više hrane nego ranije, čak nemogu prodati ni sniženu robu pred istekom roka trajanja, što se mene tiče, neka bacaju.

TA
Tarantula
14:40 06.10.2022.

Ako se pita Plenkovića to je čista laž, bolje nam je nego ikome!

ST
stefj
13:47 06.10.2022.

Ah čudno. Cijene idu gore, ne radi vlade, već radi korone i Rusije, normalno da je standard lošiji. No veći problem od lošijeg standarda jest namjera ovakvih članaka, a to je povećanje plaća u javnim strukturama... Kada su cijene stagnirale i padale, onda je izgovor za povećanje plaća javnih struktura bila korona (makar su u koroni puno manje ili ništa radili), a sada je pak izgovor nešto drugo... Bit je samo ta konstanta, a to je da država najviše pazi na svoje, svi ostali mogu ili pobjeći ili ovdje robovati, uhljebi će uvijek dobiti svoje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?