Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSAO I UŽITAK

Ovih 7 poslovnih hotela je među najboljima u Europi

Myriad by Sana Hotels
Foto: Myriad by Sana Hotels
1/2
16.02.2017.
u 15:30

Dobar poslovni hotel treba omogućiti sve za obavljanje posla, ali i priliku za opuštanje

Boravak u hotelima dio je života poslovnog čovjeka koji puno vremena provodi na putu. Izbor pravog hotela vrlo je važan.

Dobar poslovni hotel treba omogućiti sve što biznismenu treba za obavljanje posla, ali i priliku za opuštanje i neometan odmor nakon napornog radnog dana.

U ovom popisu donosimo vam nekoliko hotela iz samog vrha europske ponude:

Myriad by Sana Hotels, Lisabon

Proglašen vodećim europskim poslovnim hotelom 2016. i 2015. u sklopu World Travel Awards, u Myriadu možete doživjeti "najljepši zalazak sunca u Lisabonu". Hotel je odlično ocijenjen i na popularnoj stranici TripAdvisor, čiji korisnici ističu spa centar na 23. katu koji jamči nevjerojatan pogled, iznimno prijateljsko osoblje te lokaciju na obali, u blizini odličnih restorana, barova i trgovina.

Steigenberger Wiltcher's, Bruxelles

Ovo je jedan od dva europska hotela u izboru najboljih poslovnih hotela 2016. Five Star Alliancea. Kao jedna od glavnih prednosti istaknuta je strateška lokacija u srcu slavne Avenije Louise, najmondenije šoping četvrti Bruxellesa. Svaka od 225 soba i 42 apartmana nudi jednaki osjećaj prostora, komfora i modernih pogodnosti, ističe se.

Ciragan Palace Kempinski, Istanbul

Drugi europski hotel među najboljima Five Star Alliancea. Nalazi se na europskoj obali Bospora, a nekad je bio rezidencija posljednjih osmanskih sultana. U međuvremenu je restauriran kako bi ponovno zadobio nekadašnju veličanstvenost. Kombinacija tradicionalne gostoljubivosti i modernih standarda koje jamči pet zvjezdica.

De L'Europe, Amsterdam

Ovaj hotel našao se među najboljima za poslovne putnike po izboru portala Business Insider. U sobama su postaje za iPad i iPod, zvučni sustavi Bose, brzi Wi-Fi i ne samo jedan, već dva restorana s Michelinovim zvjezdicama. Tu je i soba za uživanje u cigarama za opuštanje nakon posla.

The Milestone Hotel, London

Ovaj ugledni hotel s pet zvjezdica je prema izboru putnika najbolje ocijenjeni poslovni hotel u Londonu na TripAdvisoru. Kako je navela jedna korisnica u recenziji, hotel je blizu postaje metroa, što olakšava kretanje gradom. Osoblje je jako ljubazno i spremno pomoći, od čistačica do conciergea, a o luksuzu ne treba previše govoriti.

Palmira Business Club, Moskva

Također na vrhu ponude poslovnih hotela u Moskvi TripAdvisora po ocjenama putnika. Korisnici među kvalitetama ističu udobne krevete, velike sobe, prijateljski nastrojeno osoblje koje je spremno pomoći, jako dobar spa centar...

Barceló Málaga, Málaga

Jedan od hotela na CNN-ovom popisu 11 najboljih poslovnih hotela koji pokazuju da poslovni putevi ne moraju biti dosadni ističe se otkačenim dizajnom. Na recepciji su ogromne usne, u sobama ogromni šareni murali... Konvencijski centar sadrži 16 soba koje primaju ukupno 700 ljudi.

>> Boom hotela u Zagrebu: U sljedeće dvije godine u centru niču čak četiri nova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije