Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

ORYX RENT A CAR prvi izbor hrvatskih poslovnjaka

ORYX RENT A CAR
PR FOTO
PR
Autor
PR članak
02.06.2016.
u 09:38

U ovogodišnjem istraživanju najboljeg omjera cijene i kvalitete Best Buy Award, hrvatska poslovna publika svoje povjerenje treći puta zaredom daje ORYX RENT A CAR uslugama

Kada hrvatske poslovne osobe upitate da navedu davatelja rent a car usluga koji u Hrvatkskoj nudi najbolji omjer cijene i kvalitete za poslovne korisnike, većina će reći – ORYX RENT A CAR.

Rezultat je to najnovijeg nezavisnog tržišnog istraživanja Best Buy Award Croatia 2016/2017 Business, kojeg je provela švicarska organizacija ICERTIAS (www.icertias.com) na uzorku od 1.200 ispitanika, isključivo poslovnih osoba u Hrvatskoj, CAWI - DEEPMA metodom (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness).

ORYX RENT A CAR svojim korisnicima uvijek stoji na raspolaganju i pruža usluge najboljeg omjera cijene i kvalitete, što je ovim tržišnim istraživanjem i potvrđeno.

Ispitanicima, hrvatskim vlasnicima poduzeća, managerima, izvršnim direktorima, rukovodećim osobama u poduzećima, u anketi Best Buy Award Croatia 2016/2017 Business putem web-obrasca postavljeno je sljedeće pitanje:

Navedite naziv davatelja rent a car usluga koji u Hrvatskoj nudi najbolji omjer cijene i kvalitete za poslovne korisnike.“

Najveći je broj ispitanika na ovo pitanje odgovorio: ORYX RENT A CAR.

Zahvaljujući ovoj osvojenoj poziciji, ORYX RENT A CAR ima pravo nositi prestižan status „Br.1 Najbolji omjer cijene i kvalitete“ i medalju Best Buy Award 2016/2017 za najbolji omjer cijene i kvalitete u kategoriji “rent a car usluge“.

Hrvatske poslovne osobe potvrdile su da ORYX RENT A CAR usluge kontinuirano udovoljavaju ali i premašuju njihova očekivanja, dodijelivši im najveći broj glasova a time i status - Br. 1 Najbolji omjer cijene i kvalitete. 

Želite prijaviti greške?