Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIODRAG ŠAJATOVIĆ:

'Okanite se stranih ulaganja, okrenite se izvozu!'

Lider
Lider
14.02.2014.
u 17:01

Jedino izvoznici mogu svojim rezultatima potaknuti gospodarski rast, tvrdi glavni urednik Lidera

"Okanite se stranih ulaganja, okrenite se izvozu!", poručio je glavni urednik Lidera Miodrag Šajatović političarima na današnjem sastanku članova Liderova Kluba izvoznika i članova saborskog Odbora za gospodarstvo.

"Jedino izvoznici mogu svojim rezultatima potaknuti gospodarski rast. U skladu s time izvoz i izvozni rezultati trebali bi biti ključna točka oko koje će se razvijati ekonomski program", rekao je Šajatović.

Deseti susret Kluba izvoznika otvorio je predsjednik Odbora Igor Rađenović. Članovi Odbora, od kojih je mnogo njih imalo karijere u privatnom sektoru, uglavnom su se složili da je izvoz vrlo važna karika u gospodarskom rastu, ali istaknuli su i važnost domaćih i stranih ulaganja, bez kojih nema širenja proizvodnje, pa ni plasmana na međunarodno tržište, prenosi Lider.

>> Rađenović o ocjeni Fitcha: Moramo uvjeriti Agencije u napredak inače ćemo potonuti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije