Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Neoconto – sigurno i moderno knjigovodstvo za manje udruge!

22. prosinca 2015. u 08:00 1416 prikaza
Neoconto
Foto: PR FOTO

Imate manju udrugu i trebate sigurno i moderno knjigovodstvo? Želite unaprijediti svoje poslovanje? Neoconto knjigovodstveni software zaista će vam olakšati život! Riječ je o specijaliziranoj i cjelovitoj internetskoj usluzi namijenjenoj udrugama za vođenje knjigovodstva i administrativnih poslova. Od sada vam ulazni i izlazni računi, izvodi, blagajna, članarine, isplate honorara te zakonom propisana upravljačka izvješća više neće zadavati glavobolju, a osnovna sredstva, vođenje popisa članova i izrada financijskog plana i programa rada postat će zbilja jednostavno!

Da biste koristili Neoconto aplikaciju, ne trebate biti stručnjak. Njezina uporaba sasvim je jednostavna i u potpunosti pod nadzorom Neoconto knjigovodstvenog tima. Potpuna usluga knjigovodstva bit će dostupna od 25. siječnja 2016., a do tada možete koristiti Neo Free paket koji omogućava besplatnu izradu statuta i vođenje popisa članova.

Nakon 25.siječnja udruge će na raspolaganju imati tri paketa. Najbolji izbor za sve one udruge starije od tri godine koje su ostvarile uvjete te pravovremeno donijele odluku za prijelaz na jednostavno računovodstvo, bit će Neo S paket. Neo M paket bit će namijenjen vođenju dvojnog knjigovodstva , dok će Neo L biti sveobuhvatan paket koji omogućava vođenje i jednostavnog i dvojnog knjigovodstva te obuhvaća nadograđenu razinu tehničke podrške. Ukratko, dok vi mirno spavate, Neoconto brine da je sve prema trenutno važećim zakonima!

Svakako bacite pogled na Neoconto blog, koji nudi zanimljiv i stručan sadržaj o modernom poslovanju udruga, zakonskim i knjigovodstvenim promjenama te svakodnevnim situacijama s kojima se udruge susreću u svom poslovanju. Naravno, pratite ih i na službenoj Facebook stranici.

Zagonetka
Možete li pronaći mačku na ovoj fotografiji? Mnogi su 'izgubili živce' tražeći ju
Od polja do stola
Zelena strategija
OD POLJA DO STOLA: Strategija koja otkriva pozadinu održivog razvoja