Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Nenamjenski krediti s osiguranjem od neplaćanja

Veneto banka d.d. i BNP Paribas Cardif osiguranje d.d. danas su potpisali ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg su klijentima omogućili gotovinske nenamjenske kredite s osiguranjem korisnika kredita
11. ožujka 2013. u 10:39 236 prikaza
logici

Ovime su korisnici kredita u slučaju da se uslijed nastanka okolnosti na koje nisu mogli utjecati, poput poslovno uvjetovanog otkaza ili privremene nesposobnosti za rad, nađu u situaciji da ne mogu regulirati svoje mjesečne obveze dobili dodatnu otplatnu sigurnost, jer će BNP Paribas Cardif osiguranje pokrit plaćanje mjesečne rate u određenom razdoblju.

Veneto banka d.d. članica je Gruppo Veneto Banca. U Hrvatskoj je prisutna od 2006. godine te djeluje na području 5 županija Republike Hrvatske sa sjedištem u Zagrebu, te mrežom poslovnica u Puli, Poreču, Rijeci, Zadru i Splitu. Vizija Veneto banke je zadržati i povećati poziciju važnog subjekta u ekonomskom razvoju zemlje kroz nove ponude i aktivnosti, investiranjem u naše osoblje, nove tehnologije, proširenje mreže poslovnica, unapređivanjem individualnog pristupa klijentu te kontinuiranim uvođenjem inovativnih proizvoda i usluga.

 „ Vjerujemo da smo započeli uspješnu buduću poslovnu suradnju s BNP Paribas Cardif osiguranjem d.d.. Potpisom ovog Ugovora proširili smo našu postojeću paletu kreditnih proizvoda te smo klijentima omogućili korištenje nenamjenskih kredita s osiguranjem povrata sredstava. Time smo željeli još jednom ukazati da je zadovoljstvo i sigurnost klijenta na prvom mjestu u Veneto banci „ kako ističe Fernando Zavatarelli, zamjenik predsjednika Uprave Veneto banke d.d.

Zadovoljstvo nam je što smo započeli poslovnu suradnju s Veneto bankom i kroz ovo novo partnerstvo građanima ponudili proizvod osiguranja korisnika kredita kao što je Credit protect. Vjerujemo da će naše osiguranje biti prepoznato kao dodatna vrijednost za klijente Veneto banke i da će prepoznati Credit protect kao proizvod koji će ih zaštiti od nemogućnosti servisiranja financijskih obveza u slučaju nepredvidivih životnih situacija“, dodala je Ana Ivančić, predsjednica Uprave BNP Paribas Cardif osiguranja.

BNP Paribas Cardif osiguranje d.d. je sv

BNP Paribas Cardif osiguranje d.d. je svoje poslovanje u Hrvatskoj započelo 2007. godine i to u području osiguranja sposobnosti otplate gotovinskih, auto kredita, kratkoročnih i stambenih kredita. Kod osiguranja sposobnosti vraćanja kredita osiguranik je komitent banke, a potencijalni štetni događaji koji mogu dovesti do nesposobnosti servisiranja njegovih financijskih obveza, u kojem slučaju BNP Paribas Cardif osiguranje isplaćuje naknadu štete su: smrt, trajni invaliditet, duže bolovanje i otkaz.

BNP Paribas Cardif rangiran je u top 10 osiguravajućih kuća u Europi i prepoznat je kao institucija koja pruža vrhunsku profesionalnu uslugu s dugogodišnjim iskustvom. Temeljne vrijednosti poslovanja su: prilagodljivost, kreativnost, predanost i ambicija. Prisutan je u 36 zemalja svijeta, a zauzima vodeću poziciju u proizvodima osiguranja u zemljama Europe, Azije i Latinske Amerike. Zapošljava blizu 9,000 djelatnika, a u središtu poslovne politike nalazi se klijent. Specijaliziran za proizvode osiguranja života, imovine i osiguranja od nesretnog slučaja u ponudi ima proizvode i usluge štednje i zaštite dostupne putem široke mreže partnera.  

Elipso